Rassaavatko ovella alati ravaavat kaupuskelijat ja kerjäläiset? Jso vastaus on kyllä, niin siinä tapauksessa takuuvarma ratkaisu ongelmaan on kuvassa komeileva kirvesmurhaajan ulko-ovi.

Kirvesmurhaajan ulko-ovi muistuttaa etäältä katsottuna tavallista metallista vankilamielisairaalan ovea. Oveen integroidut sensorit, pneumatiikka, ikkunaa muistuttava 22-tuuman näyttö ja sylinterit saavat oven kuitenkin näyttämään erehdyttävästi siltä, että tämä läpi olisi aktiivisesti pyrkimässä kirvesmurhaaja kirveensä kanssa ovea pinoon laittaen. Mallia tämän hyytävän kauhuoven toiminnasta oheisella videolla.

Ihan halvalla tämä hyytävä ihmeovi ei kuitenkaan irtoa, sillä pyyntöhinta etsy.com -verkkokaupassa on 3500 dollaria, eli reilut 2500 euroa.

Edellinen artikkeliVampyyrihampaat – japanilaisten teinityttöjen uusi villitys
Seuraava artikkeliMaailman halvimmasta autosta esiteltiin 4,6 miljoonan dollarin versio

8 KOMMENTIT

 1. Ja sitä poliisien määrää mikä pihalla pyörii tuollasen jälkeen voi vain kuvitella…

 2. Ovikelloja harrastuksenaan soittelevaa kansanosaa tälläinen ovi houkuttelisi kuin pöytään unohtunut kossupullo julkisessa baarissa, juuri tuollainen ovi kannattaisi oikean kirvesmurhaajan laitatuttaakin kotiovellensa varmistaakseen onnettmuusherkkien tyyppien ilmaantuminen kotiovelle ilman että tarvitsisi omaa lainapeitettä altistaa loskalla ja kuralle. Oviteksti joka mainostaisi puoli kuurosta tädistä ja kehoitus soittaa ovikelloa pitkään olisi paljon tehokkaampi.

 3. tietääpähän ainaki, mitä varten alkaa säästään. Pakko kyllä myöntää, että pirun hieno!

 4. Videolla näyttää kyllä hienolta ja oven pintaan muokkautuva kirveen jälki kyllä lisää autenttisuutta, mutta olisi kiva nähdä video missä kamera liikkuu edes vähän puolelta toiselle, voisi näytön 2D vaikutus vähän latistaa uskottavuutta.

 5. ”tietääpähän ainaki, mitä varten alkaa säästään. Pakko kyllä myöntää, että pirun hieno!”

  Vastaavan oven voin tehdä alle 2000 eurolla, mukaan lukien oikeita veritahroja. Kiinnostaako?

  -Joo sitä ajattelinkin!

 6. No eipä tuo 22″ näyttö hirveästi maksa, sitten vaan tietokoneeseen kiinni se ja samaan koneeseen kiinni anturit, jotka tunnistavat tulijan.

  Tosin yhtä autenttisen näköistä ei saa ihan pienellä vaivalla/halvalla.

Kommenttien lisääminen on estetty.