Oletko kyllästynyt kisaamaan kavereittesi kanssa siitä, kenen kamerassa on enemmän megapikseleitä? Jos vastaus on kyllä, niin miksi et hankkisi kameraa joka on varmasti nopeampi, kuin mikään kamera mikä kavereiltasi löytyy. Sopiva hankinta saattaisi esimerkiksi olla tämä kamera, nimeltään Phantom v1610. Phantom pystyy nimittäin parhaimmillaan ottamaan miljoona kuvaa sekunnissa.

Todettakoon kuitenkin tarkennuksena, että miljoonan kuvan sekuntinopeuteen yltäminen edellyttää resoluution tinkimisen melko mitättömään 128 x 16 pikseliin. Kelpoisalla, 1280 x 720 pikselin resoluutiolla kuvattaessa nopeus rajoittuu 18 100 kuvan sekuntinopeuteen, joka sekin toki varmasti riittää suurimpaan osaan kuvaustilanteista.

Hintatietoja tästä 96 gigatavun sisäisellä muistilla varustetusta kamerasta ei valitettavasti ole saatavilla. Malliklippejä kameralla kuvatusta materiaalista löytyy kuitenkin täältä.

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliBreaking Bad sarjan Walter White ja muita populaarikulttuurista tuttuja hahmoja paperinukkeina
Seuraava artikkeliKiinalaismies rakensi itselleen 10 tunnin sukelluksiin pystyvän sukellusveneen