Varmasti lähes jokainen valokuvauksen harrastaja on joskus kokeillut ”maalata” kuvia filmille pitkällä valotusajalla varustetulla kameralla ja esimerkiksi taskulampulla. Mutta onko kenellekään tullut aikaisemmin mieleen käyttää valomaalauksen pensselinä radio-ohjattavaa helikopteria? Tällaisen päähänpiston sai kuitenkin Flickr käyttäjä flight404. Koska halvoissa, muutaman kympin radio-ohjattavissa on tavallisesti jonkinlainen led-valo jopa valmiina mukana ei hommaan tarvita kopterin lisäksi enää muuta kuin hämärä huone, kamera pitkällä suljinajalla ja ripaus pilotintaitoja.

Lisää helikopterilla maalattuja valoveistoksia löytyy osoitteesta flickr.com/photos/flight404

Kilpailu! Superkauppa ja Hilavitkutin.com järjestävät kilpailun, jossa on palkintona mainiosti valomaalaukseenkin soveltuva kauko-ohjattava kauko-ohjattava Sky Rover -helikopteri. Kilpailun kysymyksenä on, että mitä oheisen kuvan valomaalaus esittää? Voit osallistua kilpailuun kertomalla vastauksen joko tämän artikkelin kommenteissa, tai sitten kommentoimalla tätä juttua käsittelevää julkaisua Hilavitkuttimen facebook-sivulla. Voit myös vastata molemmissa paikoissa ja voittomahdollisuutesi tuplaantuvat!

Parhaan vastauksen kertonut voittaa siis kopterin omakseen valomaalauksia tai muuta lennätyskäyttöä varten. Kilpailu päättyy 12.6 jonka jälkeen kopteri arvotaan kaikkien hyvin vastanneiden kesken. Otamme yhtyettä voittajaan henkilökohtaisesti. HUOM! Kilpailun ajan kopteri on myynnissä Superkaupassa tarjoushintaan.

Edellinen artikkeliViralliset Sony Playstation 3 surround-kuulokkeet tulossa myyntiin syyskuussa
Seuraava artikkeliDarren’s Great Big Camera on iso ja käyttää röntgenfilmiä