Ympäristöystävällinen makkaranpaistokone

Rakentelija nimeltään Olli Alakorva on keksinyt, että makkaraa voi paistaa myös ilman nuotiota. Oli sitten vaikka talvi ja pakkasta. Näin Olli itse kertoo innovaatiostaan:

Ympäristöystävällinen makkaranpaistokone on yksinkertaisuudessaan lautasantenni joka on päällystetty foliopalasilla. Se kerää auringonsäteitä noin 6362 cm2 alueelta noin 64 cm2 alueelle. Polttopisteen tienoille on kiinnitetty haarukka pop-niiteillä.

Samantyyppisellä peilillä testataan sulaako rasva:

Ja hieman kehittyneemmällä versiolla keitetään perunat:

Kätevä erityisesti pilkkireissuilla kun ei tarvitse kantaa polttopuita jos haluaa paistaa makkaraa, ja samalla ei synny niin paljon hiilidioksidipäästöjä. Makkaran kypsennys kestää säästä, ja halutusta kypsyydestä riippuen noin 3-7 min. 😀