Ultimate Apple fanboy iPhone 4 suojakotelo on tietenkin Applen pääjohtaja Steve Jobs Karboniitissa. Tämä Tähtien sodasta ja Applen henkilökultista inspiraationsa ammentava suojakotelo oli(!) vielä eilen myynnissä Society6 verkkokaupassa, josta se nopeasti poistettiin Applen lakimiesten uhkavaatimusten saattelemana. Aivan riemastuttava idea silti, ei voi muuta sanoa!

Toimisikohan sama Jorma Ollilasta tai Stephen Elopista?

Edellinen artikkeliPorsche Semper Vivus on sähköhybribiauto vuosimallia 1900
Seuraava artikkeliTomTom navigaattori kertoo ylinopeudestasi poliisille

7 KOMMENTIT

 1. Eipä taideta elopista samanlaista saada, koska hän ei ole samanlainen ’kulttihahmo’.

  Onko tuo pelkkä kuva, vai oikeasti kolmiulotteinen? Kuvaksi veikkaisin.

  Edit. Off-topiccia vähäsen: Muutitte otsikot liian suuriksi. Fontin vaihto tai koon pienentäminen tekisi hyvää.

 2. Yritin googlettamalla löytää toista kuvakulmaa kuoresta, mutta eipä löytynyt. Eiköhän tuo ole pelkkä 2D-kuva jo ihan käytännön syistä johtuen. Tyylikäs silti.

 3. on toi kyllä ihan 3d että tulee pihalle tosta. ei oo paha muovista tehdä.. Apple kyllä jaksaa vetää joka jutusta hirveen haloon.

 4. mutta eivät viiti mainita ihmisille siitä että seuraavat heitä laittomasti !!! ja varastavat toisten patentteja ! Rikolliset pitäisi poistaa markkinoilta ! Tuhoutukoon apple !

 5. kyllä se taitaa pelkkä kuva olla, koska tuo lafka näyttää perustuvan ”taiteilijoiden” kuviin, joista tehdään sitten erilaisia tuotteita. Ja kuten tuosta toisesta linkistä selvisi, siitä oli kotelon lisäksi myös ”skinssejä”(mikä sitten onkaan suomenkielinen termi)

 6. Valon suunta ja varjot antais ainakin olettaa ihan 3D version olevan.
  Mutta joo, on kyllä naurettavaa toimintaa applelta. Sano appelle ei ja maailma pelastuu.

Kommenttien lisääminen on estetty.