Sauna ja saunominen ovat varmasti yhtä erottamattomia osa suomalaisuutta, kuin esimerkiksi Paavi Vatikaania. Globalisoituneessa maailmassamme ihmisiä joudutaan kuitenkin yhä useammin lähettämään komennuksille ja muille matkoille maailman kolkkiin, jossa saunomismahdollisuus ei aina välttämättä ole taattu. Eipä hätää – nyt keksitty uusi innovaatio nimeltään saunahousut. Tämän innovaation ansiosta oma sauna on aina mukana housuissasi.  Olit sitten matkalla Timbuktussa, lentokoneessa, tai vaikkapa autiomasafarilla kamelin selässä, on saunakokemus aina virtakytkimen painallukset päässä. Mahtavaa, eikö? Myös vanha sananparsi enpä haluaisi olla tuon kaverin housuissa saa tämän uuden innovaation myötä täysin uuden merkityksen!

Saunahousuihin liittyvät tiedustelun voi ohjata suoraan tuotteen Malesialaisen tukkurin 88db.com pakeille, joka myyvästi kuvailee tuotetta seuraavasti:

Introduction:
Sauna pants generate heat together with far infrared ray therapy function, when the temperature reaches 70 ℃ , the energy will infiltrate into 4cm to 7cm deep of the muscles and skin, fully dissolve the surplus grease to achieve the purpose of keeping your body slim and at the same time beautify your skin. Adjustable heat-treatment function.
Characteristic:
* With heat-treatment therapy function and reach the ideal temperature at the moment.
* Sweat-proof material can well protect the product.
* Single switch, operate it simple and easily.
* Free size, suitable for anyone.

Edellinen artikkeli2D-lasit tekevät 3D-elokuvista kaksiulotteisia
Seuraava artikkeliPrinssi William ja Kate Middleton PEZ-annostelijat, sekä muuta oleellista kuninkaallisiin häihin liittyvää