EDIT: Näyttäisi hinta päivittyneen nyt 159 puntaan. Toivottavasti kaikki kiinnostuneet ehtivät tilaamaan omansa kun hinta oli vielä satasen!

Viime viikkoina eri teknologiajulkaisuissa on liikkunut sitkeitä huhuja, että Nintendo olisi aivan tuota pikaa julkistamassa kokonaan uuden, Nintendo Wii -pelikonsolin syrjäyttävän pelilaitteen nimeltään Wii 2. Huhujen  mukaan konsoli olisi paitsi vanhaa paljon tehokkaampi, olisi tässä myös esimerkiksi sisäänrakennettu Blu-ray asema. Lisäksi Nintendon tuntien pelikonsoli tulee todennäköisesti eroamaan myös jollakin muulla innovatiivisella tavalla kilpailijoistaan.

Huhuja ovat tukeneet myös eri puolilla Maailmalla bongatut hinnanalennukset nykyiseen Wii -konsoliin. viimeisimpänä Brittiverkkokauppa Amazon.co.uk alensi Nintendo Wii Sports Pack -pelikonsolin hinnan alle sataan puntaan, eli noin 120 euroon.

Konsolien hintoja voi verrata Vertaa.fi sivuilla

Suomalaisten tarjoushaukkojen iloksi Amazon.co.uk toimittaa tilaukset ilmaiseksi myös Suomeen, eli tarjouksen hyödyntämistä kannattaa varmasti harkita!

Alle sadan punnan hintainen Nintendo Wii löytyy siis tilattavaksi tämän linkin takaa.

Edellinen artikkeliPääsiäiskilpailu: Voita itsellesi ja armaallesi Kingston Mini Fun muistitikku!
Seuraava artikkeli2D-lasit tekevät 3D-elokuvista kaksiulotteisia