Pulse Laser Gun Mk II on itse tehty laserpistooli

Aina siitä lähtien kun ensimmäinen Tähtien Sota elokuva saapui teattereihin, ovat käteen istuvat laserpistoolit olleet ehdottomasti sci-fi aseiden kermaa. Tähän asti harva on kuitenkaan päässyt pitelemään kätösissään aitoa, vaikkapa metalliin läpi reikiä ampuvaa laserpistoolia.

Nimimerkkiä AnselmoFanZero käyttävä rakentelija on kaihonnut oman laserpistoolin perään sen verran kiivaasti, että päätti suunnitella ja rakentaa sellaisen itse. Nimellä Pulse Laser Gun Mk II kulkeva laserpistooli painaa akkuineen kaikkineen vain 850 grammaa, ja tämä pystyy lävistämään lähietäisyydeltä esimerkiksi muovia ja alumiinia.

Laserpistoolin esittelyvideo hypyn jälkeen

Videolla esitelty laserpistooli on valitettavasti jo myyty. AnselmoFanZero lupaa kuitenkin rakentaa lisää vastaavia sädeaseita kiinnostuneille tilauksesta.