Aina siitä lähtien kun ensimmäinen Tähtien Sota elokuva saapui teattereihin, ovat käteen istuvat laserpistoolit olleet ehdottomasti sci-fi aseiden kermaa. Tähän asti harva on kuitenkaan päässyt pitelemään kätösissään aitoa, vaikkapa metalliin läpi reikiä ampuvaa laserpistoolia.

Nimimerkkiä AnselmoFanZero käyttävä rakentelija on kaihonnut oman laserpistoolin perään sen verran kiivaasti, että päätti suunnitella ja rakentaa sellaisen itse. Nimellä Pulse Laser Gun Mk II kulkeva laserpistooli painaa akkuineen kaikkineen vain 850 grammaa, ja tämä pystyy lävistämään lähietäisyydeltä esimerkiksi muovia ja alumiinia.

Laserpistoolin esittelyvideo hypyn jälkeen

Videolla esitelty laserpistooli on valitettavasti jo myyty. AnselmoFanZero lupaa kuitenkin rakentaa lisää vastaavia sädeaseita kiinnostuneille tilauksesta.

Lähde: UniqueDaily.com

Edellinen artikkeliYhdestä takeesta koostuvassa yleisveitsessä on asennnetta
Seuraava artikkeliHilavitkuttimen HP kilpailu ratkennut!

14 KOMMENTIT

 1. No huhhuh. Vai että omatekoisia aseita. Kiinnostaa, että mitenkähän korkeaan hintaan on tuommoinen mennyt kaupaksi…

 2. eikös tuollaisen myyntiin tarvitse jo paperit tehdä?

  tai no ilmakivääriinkkään ei tarvitse papereita, mutta olisi mukava tietää.

 3. Mulla on DX:stä tilattu 200mw laseri, leluhan se on, mutta kyllä sillä mustaa muovia voi vähän kaivertaa. Silmäthän sillä kyllä saa aika nopeasti rikki, vaikka vähän kauempaakin.

  Suomessa vaan on kiellettyjä(luvanvaraisia) yli 5mw laserit. Jos olis sattunut meneen tullin kautta, niin takavarikoituhan se olis.

 4. 😀 Tuosta puuttuu enää asiaankuuluvat armorit ja kyrpärä. Voi olla että jannu kehittelee tuosta sellaisen version, jolla saa sian hengiltä…

  🙁

 5. Heh, Minulla taisi olla tuon tyyppisesta aseesta postattu juttu hilavitkuttimen foorumille, löytyy kai googlen kautta hakemalla

 6. Suurin ongelmahan noissa tehokkaiden lasereiden tilaamisessa on tulli, jos laserin teho on suurempi kuin 3 mW se luokitellaan aseeksi ja tarvitsee luvat.

Kommenttien lisääminen on estetty.