Itse tehty aurinkopeili polttaa puuta, sulattaa kiveä, ja tuhoaa melkein mitä tahansa


Aurinkoenergiasta puhutaan paljon, mutta jostakin syystä sen mahdollisuudet maailman energiatalouden helpottajana isommassa mittakaavassa harmillisen usein sivuutetaan. Rakentelija nimeltään Eric Jacqmain kuitenkin todistaa oheisella videolla esittelemällään, itse rakentamallaan aurinkopeilillä, että vaikka pelkästä romusta voi rakentaa häkellyttävän voimakkaan aurinkoenergiaa valjastavan aurinkovoimalan. Tai ”kuolemansäteen”, kuten rakentelija itse projektiaan nimittää.

Oheisella videolla näytetään, kuinka tällä, 5000-kertaisen auringon voiman yhden senttimetrin alueelle kohdistavalla aurinkopeilillä poltetaan ja sulatetaan oikeastaan kaikkea mitä mieleen nyt tuleekaan.

Ja kaikille jotka päättävät ensi keväänä ottaa mallia Ericin innovaatiosta kuuluu varoituksen sana: Tällä saa tulipalon sitten vahingossa todella helposti aikaiseksi! Esimerkiksi tämän aurinkopeilin keksijä mainitsee videon lopusa, että tämä kyseinen aurinkopeili koki lyhyen lopun palaessaan säilytysvajansa mukana taivaan pilviin.

Lähde: youtube.com