Onko se videotykki, onko se ghettoblaster, vai onko se digitelkkari? Ei, se on Aiptek MobileCinema D25!

Aiptek MobileCinema D25 on siitä erikoinen laite, että siinä on oikeastaan ihan kaikki. D25 on samalla kertaa videotykki, digitelevisio, DVD-soitin, CD-stereomankka sekä radio. Laite kelpaa siis mainiosti vaikkapa nuoren kodin ainoaksi viihdekeskukseksi. Aiptek D25 on myös täydellinen vaihtoehto mobiiliksi medialaitteeksi – tämän avulla pystytät nimittäin helposti vaikka elokuvateatterin keskelle metsää!

Aiptek ja Superkauppa ovat yhdessä päättäneet järjestää kilpailun, jossa on pääpalkintona tämä Aiptek D25 viihdekeskus. Voit osallistua tähän kilpailuun vastaamalla yhteen helppoon, osoitteesta Superkauppa.fi löytyvään kysymykseen.  Siirry kilpailusivulle tätä linkkiä klikkaamalla!

HUOM! Aiptek MobileCinena on myynnissä Superkauppa.fi verkkokaupassa kilpailun ajan ällistyttävän edulliseen kampanjahintaan! Tilaa viimeistään torstaina ja viihdekeskus ehtii vielä mainiosti mukaan vaikkapa pukin konttiin!

Siirry tuotesivulle ja katso tarjoushinta!

Edellinen artikkeliYhdysvaltojen laivaston raidetykki-prototyyppi laukoo ammuksia jo yli 150 kilometrin päähän
Seuraava artikkeliAvatar 3D Blu-ray saatavilla vuoteen 2012 saakka vain Panasonicin ostajille