avatar 3d blu-ray panasonic

Oletko vielä ehtinyt harkitsemaan 3D-television hankkimista? Jos et, niin nyt on yksi hyvä syy lisää lykätä hankintaa muutamalla vuodella. Teknisesti tällä hetkellä esitynein 3D-elokuva, eli Avatar ei nimittäin tule myyntiin avoimille markkinoille lainkaan ennen vuotta 2012.

Panasonicin ja 20th Century Fox tuotantoyhtiön yhdessä junaileman diilin mukaisesti Avatarin 3D-versiota ei siis ole mahdollista ostaa kaupasta ennen vuotta 2012. Ainoa tapa päästä elokuvaan käsiksi tuota ennen on ostaa Panasonicin 3D-televisio ja lähettää kopio ostokuitista Panasonicille. Ostokuittia vastaan television omistaja saa sitten paluupostissa tämän modernin Smurffien ja Pocahontaksen risteytyksen 3D-version Blu-ray levyllä kotiinsa.

Ahneiden korporaatiopomojen lisäksi tästä päätöksestä pääsevät varmasti iloitsemaan myös elokuvien vertaisverkkolatauksen puolestapuhujat, sekä taidokkaat eBaykauppiaat. Huhujen mukaan ensimmäiset Avatar 3D Blu-rayt on jo kaupattu noin 300 dollarin hintaan netin verkkohuutokaupoissa.

Lähde: engadget.com

Edellinen artikkeliKilpailu! voita Aiptek MobileCinema D25 viihdekeskus!
Seuraava artikkeliJedin oppikirja tarjoaa elämänfilosofiaa sci-fi -elokuvansa vakavasti ottavalle

9 KOMMENTIT

  1. No jaa ainakin kaverilla oli toi avatarin 3d versio. Eikä sil ole mitään panasonicin telkkua. Mut muuten ihan turha kampanja ku on niin paska leffa.

  2. Tai sitte ostaa Panasonicin ja lunastaa 3D Avatarin, myy elokuvan eBayssa 300 dollarilla ja telkkarin Huuto.netissä. Tuostahan voisi vaikka vähän jäädä voitolle?

  3. Repesin kahdelle ensimmäiselle kommentille. Se torrentilla saatava ”3D”-versio on normaaliversio puna/sini-filtterin läpi vedettynä.

  4. ”Repesin kahdelle ensimmäiselle kommentille. Se torrentilla saatava “3D”-versio on normaaliversio puna/sini-filtterin läpi vedettynä.”

    Jep huomasin kans saman. Koeta sitten nauttia punaviher laseilla katsomisesta kun värimaailma on päin honkia ja päänsärky tulee.

  5. Repesin jarnon ja Essun kommenteille. Kun eivät ymmärrät että privaatti traksuilla pyörii juurikin Panasonicin exclusive Avatar 3D BD, kokoa lähes 50gt.

    Tietysti jos ei oo massia hommata 3D töllöä ni ohan ne puna-viher lasit tosi fantsut. Ja pääseepä sitte Jonnelle, Makelle ja Viljamille keulimaa ku katteli 3D:tä ES pärinöissä.

Kommenttien lisääminen on estetty.