Vaikka monen mielestä moottoroitu kaksipyöräinen on ylivoimainen menopeli, niin allekirjoittanut on jostakin selittämättömästä syystä aina omannut pientä fobiaa kaikkia mopoja sekä moottoripyöriä kohtaan. Jotenkin sitä on jatkuvasti sellainen varma tunne, että kohta kaatuu ja naama on hampaat edellä asfaltissa. Ehkäpä hieman jännittäväksi asian tekee se, että polkupyörällä vilkaasti liikennöidyllä, ja tietenkin jäisellä asfaltilla lujaa polkeminen ei toisaalta tunnu tippaakaan vaaralliselta touhulta. Ilmeisesti kaikki harrastukset eivät vain ole kaikkia varten. Nimittäin edes se, että moottoripyörästä poistetaan toinen rengas, ei mielestäni tee motoristin harrastusta yhtään sen miellyttävämmäksi konseptiksi.

Eräs nimeämättömäksi jäänyt saksalainen keksijä on kuitenkin keksinyt, että akkukäyttöiseen moottoripyörään riittää yksi rengas, kun muut rullat korvataan rullaluistimien pyörillä. Innovaatio nimeltään Flyrad mahdollistaa ”ajamisen” rullaluistimet jalassa jopa monessa eri asennossa – flyrad esimerkiksi veturina edessä, tai sitte takapuolen alla lykkimässä vauhtia.

Keksintö esittelevän verkkosivuston mukaan Flyradilla saa päästellä saksassa laillisesti ainoastaan 6 kilometrin tuntinopeudella, mutta esimerkiksi Sveitsissä hanat saa laittaa auki aina parin kympin tuntinopeuteen saakka.

Minä en tähän lähtisi koskemaan. Entäpä te?

Lähde: flyrad.de Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliLimpparista aikuisten viihdejuomaksi 48 tunnissa
Seuraava artikkeliParas tapa pitää pommit lämpiminä?