Ei sitä aina tarvitse Alkossa rampata, jos jääkaapin juomalokero on tyhjä ja saunavirvoketta pitäisi tarjota vieraille. Hommaa kotiisi DIY Juice to Alcohol Kit (suom. Tee Se Itse Mehusta Alkoholiksi -paketti) ja etkä sitten Trippi-mehun lisäksi muuta tarvitsekaan!

Paketin mukana tulleeseen pulloon kaadetaan pari litraa mehua sekä pussillinen hiivaa (sisältyy pakkaukseen) ja sen jälkeen asennetaan ilmalukko pullon suuosaan. Vähitellen hiiva alkaa muuntaa mehun fruktoosia alkoholiksi sekä hiilihapoksi. 48 tunnin sisällä (joskin maistella voi jo 24 tunnin jälkeen) janoinen pääsee kostuttamaan huulensa makoisalla, jopa 14-prosenttisella alkoholijuomalla.

Tee se itse-henkiselle miehelle tai naiselle DIY Juice to Alcohol Kitin voi tilata ThinkGeekin verkkokaupasta hintaan 9,99 $ plus postikulut.

Lähde: www.random-good-stuff.com

Edellinen artikkeliHasbron My3D tekee kosketusnäyttöpuhelimesta 3D-katselulaitteen
Seuraava artikkeliFlyrad on uusi vauhdikas menopeli jolla teloa itsensä

23 KOMMENTIT

 1. njam njam, varmaan toooosi herkullista.
  Mielummin vaikka tarjouskeppanaa parikymppiä laatikko lähimarketista kuin jotain tuoremehukiljua.

 2. ”Miten tuo poikkeaa perusosiltaan kiljun tekemisestä?”

  Ei mitenkään.
  Eiköhän tämänkin kohderyhmä ole alaikäiset jotka kaupasta ei saa alkomahoolia.

 3. Simakuutio, Kiljukin maistuu paremmalle. Tosiaan kaupasta saa pikahiivaa ja vesilukon saa pistämällä putken pullon suusta menemään vesilasiin. Kuka hullu sitten tälläistä moskaa juo on eri asia.

 4. Ja seuraavana päivänä varpusparvi vessanpöntössä, ellei tuon mukana tule jotain jolla juoman saa kirkastettua.

 5. ”Shipping restrictions: We cannot ship this item outside of the U.S. and Canada”

  ei näytä toimittavan suomeen

 6. Kyllä kiljukin voi olla hyvää, jos sitä osaa vain valmistaa. Hyvä kilju on Brokua!, johon on lisätty mehukattia!

 7. mauko: Ah, katsos vaan, en huomannutkaan tuota boksia kun yleensä ThinkGeekin tuotteita saa kyllä tänne tilailtua. Mutta ilmeisesti tulli katsoisi tuon sen verran hazardiksi aineeksi että tämän tuotteen kohdalla on poikkeus.

 8. Liittyisiköhän suomen alkoholilainsäädäntö tähän. Miksei muidenkin maiden lainsäädäntö.

 9. Kyllähän kaupoista saa kotiviinin tekoon laitteistoa ja välineitä ja aineksia ja aivan luvallisesti. Tosin siihen pätee tavalliset alkoholilainsäädännön pykälät.

 10. Eihän tuo laite minun käsittääkseni riko millään tavalla suomen alkoholinlainäädäntöä. Käyttämällä saa valmistaa kotioloissa alkoholia, mutta tislaamalla ei.

  Voisko olla ameriikoiden lainsäädännössä, että alkoholin valmistukseen tarkoitettuja hightech hilavimpuimia ei saa myydä rapakon takaa eurooppaan tai muualle maailmaan?

 11. Kiljun valmistaminen mehusta on kuin onkin Suomessa lain mukaan kiellettyä. ”Asetus alkoholijuomista ja väkiviinasta” sanoo näin: ”2 luku Valmistus 5 § – Muita mietoja alkoholijuomia kuin olutta kotitaloudessa valmistettaessa saadaan raaka-aineina käyttää ainoastaan tuoreita tai kuivattuja hedelmiä, marjoja, rypäleitä tai raparperia sekä aromia antavia kasvinosia…”.

 12. Elikkä jos pari kuivattua purjoa sekaan, ja mehu antamaan vaan sitä aromia, niin vot?

 13. ”Kiljun valmistaminen mehusta on kuin onkin Suomessa lain mukaan kiellettyä.”

  Ketä kiinnostaa, Suomen laki on usein tulkinnanvaraista. Viranomaisiakaan se ei kiinnosta, ellei valmista isoja eriä myyntiin.

 14. ”Ketä kiinnostaa, Suomen laki on usein tulkinnanvaraista. Viranomaisiakaan se ei kiinnosta, ellei valmista isoja eriä myyntiin.”

  Arvasin että joku tulee pätemään, että ei poliisi ala ratsaamaan kiljuntekijöitä. Aha, no kiva että kerroit. Voin jopa kokemuksesta kertoa, että vaikka kiljun tekoakin tuli joskus junnuna kokeiltua, niin eipä ole poliisit ovikelloa käyneet soittelemassa; ja poliiseille vinkiksi, että nyt on myöhäistä, rikos on vanhentunut jo aikapäiviä sitten. Pointtini kuitenkin oli, että se on kuin onkin kiellettyä, vaikka joku muuta sitä edellisessä kommentissa epäili.

 15. ”Pointtini kuitenkin oli, että se on kuin onkin kiellettyä, vaikka joku muuta sitä edellisessä kommentissa epäili.”

  Oho jonkun heltta taisi valahtaa saman tien punaiseksi. Mutta ketään ei kiinnosta se onko kiljun tekeminen kiellettyä. Turha tulla tänne pätemään asioista, koska sillä ei ole merkitystä uutisen kanssa. Got it?

 16. Hasiksen jälkeen nuuska sitten ehkä hyvin vaivoin joku kilju, pontikka taitaa mennä epäilyttävän paljon nuorten miesten puutarhaharrastuksen edelle poliisin resurssoinnissa, pyörällä ei saa ajaa suojatiellä.

 17. moottoripää:missä moraali? heti jos ei olla valvomassa niin lakia rikotaan. soo soo!

 18. jo parisen kymmentä vuotta sitten appelsiinituoremehusta sai aika hyvät käymistarpeet. ei siis mikään uusi saati päitä halkova innovaatio.

  kyseessä on hedelmäviini joka on laillista.

Kommenttien lisääminen on estetty.