Nimimekkiä ”moskovan” käyttävä ideanikkari on kehittänyt Uribag-nimisen innovaation alkoholin tarjoilualueelle salakuljettamista varten. Näin idean isä itse kertoo laitteestaan:

Kaikkihan me mietimme kuinka saisimme kuljetettua yleisötapahtumiin kuningas alkoholia. Tässä ”pommin” varma ratkaisu nimeltään ”Uribag”, jolla säästetään omaa rahapussia ja tarjoilijan hermoja.

Tarvitset vain:

 • Letkua
 • Tyhjän viinitonkan (jos ei satu olemaan viinitonkkaa, niin apteekista saa oikeitakin virtsapusseja maksaa muutamia euroja)
 • Teippiä
 • 1 kpl joustava kiristysside
 • 1 pullo viinaa
 • Lantrinkia (ei pakollinen)

Elikkä lyhykäisyydessään valmistusohje

 1. Juo viini ja ota ulos viinitonkan silällä oleva pussi.
 2. Tee siihen viilto ja teippaa siihen letkua joka yltää nivusisi kautta suuhun
 3. Täytä pussi haluamallasi virvokkeella.
 4. Teippaa letku runkoosi havainnekuvan mukaan.
 5. Pue vaatteet päälle
 6. Ja sitten menoks, sano Annie Lennox

Jos kuitenkin käy niin, että virkaintoinen järjestysmies ottaa sinut sivuun ja huomaa pussin. Ilmoitat että sinut on katetroitu sairauden takia. Jokainen järjestysmies jättää varmasti siinä vaiheessa rauhaan ja toivottaa hyvää loppu elämää. Liiteenä havainnekuvia valmistuksen eri vaiheista.


Edellinen artikkeliSan Franciscon uudet pysäköintimittarit myyvät parkkiaikaa markkinahintaan
Seuraava artikkeliTestissä Apple iPhone 4

12 KOMMENTIT

 1. käyhän se näinkin… Joenuun musiikkifesivaaleilla oli 2pulloa vettä mukana (näkyvillä vieläpä) eikä turvamiehet reagoinee mitenkään… Eikä tutkineet kenenkään reppujakaan.. Eli Sanoisin että turhake : DDDDDDDDDD

 2. hommaa tuon lisäksi kävelysauvat ja väitä että sulla on nilkka paskana ja siellä siteen sisällä on jääpussi

 3. Me tehtiin joitain vuosia sitten rehellinen kantoside käteen Särkänniemen NRJ in the Parkkia varten. Paistopussiin viinaa, pitkä letku, teippiä, sideharso viinapussin päälle, kantoliina ja letku paidan alta kaulalle. Porukka h i e m a n katseli kun kävin kaverin kaulalla imemässä ilolientä. Ja ikää oli joku 25 silloin.

 4. Itse olen salakuljettanut (mahd. vahvaa tavaraa tietenkin) taskumatissa, joka on teipattu lapaluiden väliin selkään kiinni ihoa vasten. Siihen kun heittää hupparin tai vastaavan löysän paidan/takin päälle, niin erittäin hankala huomata.

 5. Onkos tämä ollut keksijä tehtaassa kun justiinsa katsoin maikkarista niin siellä ainakin oli tämmönen nimellä uribag.

 6. Kyllähän se oli, mutta idean oikeat speksit näköjään jäi esittelemättä.

 7. Itse survoin peräreikään pakastepussin, joka oli täytetty viinalla. Juominen hoitu samalla kun kävi bajamajassa.

Kommenttien lisääminen on estetty.