Betoni ei ole kovinkaan yleinen pintamateriaali keittiössä, eikä varsinkaan keittiöesineissa. Shmuel Linski halusi tuoda hieman betonia keittiöön ja onnistui siinä mielestäni melkoisen tyylikkäästi. Espresso Solo on käytännössä perus-Lavazza-espressolaite, joka on upotettu betonikuoren sisälle. Kuori on valettu varta vasten tätä keitintä varten.

Kaikessa rujoudessaan ja harmaudessaan tämä on mielestäni esteettinen esine. Voisinkin arvioida, että esimerkiksi kalliina design-tuotteena tätä voitaisiin myydä Merihaan kalliisiin asuntoihin. Toisaalta myös makkarataloon näitä voisi hankkia matchaamaan ylipursuavan makkaran kaveriksi alueen kahviloihin.

Se riski tässä tietysti on, että raskas keitin putoaa vaikkapa varpaalle. Tässä voisi harkita tietenkin myös keittimen valamista suoraan kiinni johonkin keittiön betonielementtiin.

Lähde: www.dezeen.com (via gizmodo.com)

Edellinen artikkeliTestissä Apple iPhone 4
Seuraava artikkeliPolkupyörään integroitu pullonavaaja keksittiin hämmästyttävää kyllä vasta nyt!

6 KOMMENTIT

  1. Sen haluaisinkin nähä kun tuohon levii vähän espressoa, ei varmaan helpolla lähe imeydyttyään..

  2. ”Se riski tässä tietysti on, että raskas keitin putoaa vaikkapa varpaalle.” Anteeksi kun saivartelen, mutta eikö tavallinen keitin voi pudota varpaalle? ja sattuuhan sekin, oli sitten kevyt tai raskas…

    Mutta juu, ihan nätin näkönen, ja mitä sitten jos vähän läikkyy, sehän vaan kaunistaa sitä, tai sitten kauhistaa, mutta kuneus on katsojan silmässä 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.