Kesä saa kansan rahtaamaan grillinsä ulos säästä riippumatta, sillä ainahan on hyvä sää grillata. Nykygrillaajalle on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja aina itse laitteista polttoaineisiin asti. Mikäli ei kuitenkaan satu kaasupulloa omistamaan ja hiilten kanssa ei viitsi lähteä itseään likaamaan, voi kääntyä FlameDiskin puoleen.

Tämä, hyvin paljon kertakäyttögrillejä muistuttava, hopeinen alumiinilevy tarjoaa käyttäjälleen vähintään 40 minuuttia grillausaikaa. Sytytyksen jälkeen laite lämpenee muutamassa minuutissa ja levyn sammuttua siihen voi koskea paljain käsin jo viiden minuutin jälkeen ilman pelkoa palovammoista. Tarkan makuaistin omaavia henkilöitä on myös muistettu. FlameDisk lupaa tuovansa grilliruokiin myös perinteisen savun maun. (hyvän maun rajoissa tietysti) Polttoaineenaan laite käyttää kiinteytettyä etanolia. Grillin pitää olla mittasuhteiltaan vähintään 24cm x 24cm, jotta härveli sinne mahtuisi. Pelkkä kertakäyttöinen polttoainekenno lähtee grillaajan mukaan noin 6 euron hintaan ja yhdessä sopivan grillin kanssa hintaa kertyy noin 42 euroa.

Mainos: Hanki tyylikäs pallogrilli Superkauppa.fi -verkkokaupasta!

Lähde

Edellinen artikkeliFERDINAND GT3 RS on maailman hitain Porsche!
Seuraava artikkeliPacific Star II – Kun yhdistetään digikamera ja säähavaintopallo

6 KOMMENTIT

  1. Jos oikein käsitin, tuosta tulee liekit reijistä. Ja jos näin on, eikös silloin esim. makkarat voisi heittää noille luiskille tuossa reikien välissä? Silloin liekit lämmittäisi maggarat sivuilta.

    Tai vaihtoehtoisesti: Mihin tarvitsee grilliä? Eikös pelkästään jaloilla oleva ritilä riittäisi?

  2. Yksi grillauskerta maksaa siis kuusi euroa? Vähän turhan tyyris edes harkitsettavaksi.

  3. kiinteytetty etanoli = kiinteässä muodossa olevaa alkoholia? voiko sitä syödä? 😉

  4. Tätä kiinteytettyä etanoliahan myydään Marinoli nimellä, eli vissiin vois tämmösen tehä ite, ja täyttää tarvittaessa.

  5. @Weikko

    ”hopeinen” viittaa väriin hopea. Joten hopeinen on oikeaa kielioppia, kuten vaikka punainen tai sininen eikä sinisenvärinen.

Comments are closed.