Oman naaman kuvaaminen kameralla on yllättävän suosittua. Se todella on! Pikkuhiljaa ovat keksineet asentaa kameraankin näytön etupuolelle. Lisäksi kännyköissä on toisinaan ollut kamera myös etupuolelle, mitä ilmeisimmin näköpuheluita varten. Käyttäjät eivät kuitenkaan ole olleet niin kiinnostuneita kaverin naaman näkemisestä puhelimesta kun puhuu. Mutta kameroille on löytynyt käyttöä viestimäisemmässä muodossa.

En tiedä mitä tekstiviestinkeksijä alunperin tarkalleen ajatteli keksiessään tekstiviestin, mutta siitä ei ilmeisimminkään odotettu niin suurta menestystä kuin mitä tuli. Mitä pieniä nyansseja onkaan odottamassa puhelinpatenttien ö-mapissa, joista voisi tulla suosittuja ominaisuuksia sellaisella käyttötarkoituksella, jota alkuperäisessä suunnitelmassa ei ollenkaan osattu odottaa. Odotan edelleen hyvää kulmaa puhelimeen, jolla voisi avata korkin. Kiitos.

Ja tämä peili siis on tarkoitettu liitettäväksi iPhoneen, jossa ei ole naamakameraan. Seuraavaan iPhone-malliin tällainen kamera on tulossa.

Lähde: www.isnapme.com (via www.redferret.net)

Edellinen artikkeliSuomalaisesta kansanlaulusta noussut remix-villitys
Seuraava artikkeliPanasonic TH-152UX1 on 152-tuuman 3D-plasma-tv (sähkölaskua odotellessa)