Internetissä, erityisesti videopalvelu YouTubessa on levinnyt villitys tehdä mitä erilaisempia remixejä vanhasta suomalaisesta Eino Kettusen sanoittamasta Ievan polkasta. Muita nimityksia Ievan polkalle on Ievan polokka ja Savitaipaleen polkka. Vuonna 2007 suomalainen kansanmusiikkiyhtye Loituma levytti Ievan polkan ja toi sitä suuren yleisön tietoon. Jo vuonna 2006 YouTubessa levisi video Loituma Girl/Leekspin. Videon taustalla kuuluu Ievan polkan osia. Jopa Basshunter on tehnyt Ievan polkasta oman remixin. Tähän artikkeliin liitän Basshunterin remixin, mutta eri versioita Ievan polkasta löytyy YouTubesta hakusanoilla Ieva’s polka remix.

Basshunterin Ieva’s polka YouTubessa

Loituman Ieva’s polka YouTubessa

Edellinen artikkeliHistorian siipien värinää: Tupolev ANT-20
Seuraava artikkeliiSnapMe auttaa kuvaamaan iPhonelle omaa naamaa iPhone4:ää odotellessa