Makuupussi on mainio keksintö. Samalla aika peite, sänky ja asuste, mutta ei oikeastaan kuitenkaan mitään näistä. Makuupussin perinteisestä mallista on vuosien kuluessa esitelty myös useita erilaisia muunnelmia. On nähty haalariksi kelpaavaa Lippi-makuupussiakarhun kitaa muistuttavaa makuupussia, tai vaikkapa Tähtien Sota -elokuvasta tuttua tauntaun-eläintä muistuttavaa makuupussia.

Viimeisin aluevaltaus eriskummallisten makuupussien kategoriassa on tämä ”haimakuupussi”. Haimakuupussin kidassa voi perheen pieni seikkailija viettää lokoisia öitä, kuin Joona valaan vatsassa ikään. Haita muistuttavaa makuupussia on kaupan patchtogether.com -verkkokaupassa vajaan 200 taalan hintaan.

Edellinen artikkeliKapten Talking Pocket GPS Navigational System on ainoastaan puhuva navigaattori
Seuraava artikkeliSponsoroitu juttu: Kuinka Sini selviää Kauhukertoimen tontunsyönnistä?