Valoa tarpeen mukaan

Nykyisin voi yleensä säätää huoneiden lamppujen valaistusvoimakkuutta portaattomasti erilaisten liukusäätimien avulla. Pöytälamput ovat ikävä kyllä useimmiten joko päällä tai kokonaan sammutettuina. Tämä Hong-kue Leen suunnittelema valaisin tuo valoa tähän ongelmaan.

Konseptilaite tulisi ilmeisesti sisältämään jonkinlaisen kosketustunnistimen, jonka avulla käyttäjä voi valita tarpeellisen määrän valoa tilanteen mukaan. Valoa kaipaavan tarvitsee vain venyttää kädellään haluamansa alueen suuruinen kohta lampun yläosasta. Kieltämättä hienon näköinen tuote ainakin tässä vaiheessa. Hauska myös havaita, että perinteisen himmenninteknologian sijaan on kokeiltu jotain uutta. Pienempi määrä yhtä kirkasta valoa voi joissain tilanteissa toimia jopa himmennettyä paremmin.

Lähde