David Morales Colón kuoli ampumavälikohtauksessa hetken aikaa sitten. Hänen ruumiinvalvojaisensa oli valmisteltu siten, että hän istui moottoripyörän selässä.

Uutinen ei kenties sovi heikkohermoisille.

Marin Funeral Home -hautaustoimisto San Juanin Hatossa on aiheuttanut aiemminkin kohua mm. asettamalla vainajan seisoma-asentoon tervehtimään kävijöitä. David Morales Colón kuoli vain 22-vuotiaana. Ruumiinvalvojaisten vieraat kohtasivat varmasti yllätyksen kun Davidin maallinen tomumaja oli aseteltu Honda CBR600 F4 -pyörän selkään ja näytti ainakin videon ja kuvan perusteella lähes eläväiseltä. Toki jotain epätavallista havaitsee kuvaa tarkemmin katsomalla.

Pyörän vainaja oli saanut lahjaksi sedältään ja perhe toimitti sen hautajaistoimistoon juuri tätä tarkoitusta varten. Luterilaisessa käytännössä ei kai laiteta ikinä kuollutta henkilöä avoimeen arkkuun, tai ainakaan en itse tiedä että laitettaisiin. Itselle saattaisi ainakin tulla hieman vaikea olo tämän tyyppisissä hautajaisissa. Toisaalta ehkä saattaa olla jopa helpompi hyvästellä, jos voi tavallaan tuntea vielä kerran henkilön fyysisen läsnäolon.

Erikoisista hautajaisista on kerrottu Hilavitkuttimessa aiemminkin, mm. kun Lonnie Holloway haudattiin 1973 Pontiac Catalinassaan aseidensa kanssa.

Lähde: www.autoblog.com

Edellinen artikkeliMaailman ympäri uivalla Jeepillä
Seuraava artikkeliMouthman Raptor Hoodie on huppari, jossa on dinosauksen kita kyynärpäissä

8 KOMMENTIT

  1. Avoin arkku on varmaankin kotimaassa nykyään harvinainen, mutta ainakin oman mummoni hautajaisissa vuonna 1967 oli mummo kotitalon pihalla avoimessa arkussa ja kaikki kävivät arkun äärellä jättämässä jäähyväiset. Tuo teki kuusivuotiaaseen melkoisen vaikutuksen. Ja meillähän ei tietenkään vainajia meikattu elävän näköiseksi Amerikan malliin. Eikä siitä mitään traumoja jäänyt. Päinvastoin, mummon kuolema tuntui pikkupojastakin jotenkin todellisemmalta.

    Missään myöhemmissä hautajaisissa en ole tavannut avointa arkkua.

  2. Ukkini kuoli ~kuukausi sitten, ja ennen siunaustilaisuutta pääsi häntä vielä katsomaan arkku auki. Itse tilaisuudessa arkku oli (tietysti) kiinni.

  3. Mä saisin varmaan traumoja jos joku läheinen olisi arkun sijaan moottoripyörän päällä. Painajaisia ainakin!

  4. Pekalta kyllä ihan äärimmäisen loistavan mahtava idea!:D

    Olisi myös varmasti melko shokeeraavaa ja ristiriitaisia tunteita herättävää jos vainaja jonkun moottorin kanssa hymyssä suin kättelesi vieraat. Taakse vielä kaijutin heittämään jotain random läppää jokaiselle vieraalle.

  5. Otsikon perusteella tuli ekana mieleen että kyseessä on joku vannoutun harrikkajengiläinen. SIinä oliskin ollut ehkä jotain tyyliä, mutta ei, tyyppi on lippis päässä kyykkypyörän päällä. Se on jo jotenkin koomista…

Kommenttien lisääminen on estetty.