Puerto Ricolainen David Morales Colón oli hautajaisissaan moottoripyörän selässä

David Morales Colón kuoli ampumavälikohtauksessa hetken aikaa sitten. Hänen ruumiinvalvojaisensa oli valmisteltu siten, että hän istui moottoripyörän selässä.

Uutinen ei kenties sovi heikkohermoisille.

Marin Funeral Home -hautaustoimisto San Juanin Hatossa on aiheuttanut aiemminkin kohua mm. asettamalla vainajan seisoma-asentoon tervehtimään kävijöitä. David Morales Colón kuoli vain 22-vuotiaana. Ruumiinvalvojaisten vieraat kohtasivat varmasti yllätyksen kun Davidin maallinen tomumaja oli aseteltu Honda CBR600 F4 -pyörän selkään ja näytti ainakin videon ja kuvan perusteella lähes eläväiseltä. Toki jotain epätavallista havaitsee kuvaa tarkemmin katsomalla.

Pyörän vainaja oli saanut lahjaksi sedältään ja perhe toimitti sen hautajaistoimistoon juuri tätä tarkoitusta varten. Luterilaisessa käytännössä ei kai laiteta ikinä kuollutta henkilöä avoimeen arkkuun, tai ainakaan en itse tiedä että laitettaisiin. Itselle saattaisi ainakin tulla hieman vaikea olo tämän tyyppisissä hautajaisissa. Toisaalta ehkä saattaa olla jopa helpompi hyvästellä, jos voi tavallaan tuntea vielä kerran henkilön fyysisen läsnäolon.

Erikoisista hautajaisista on kerrottu Hilavitkuttimessa aiemminkin, mm. kun Lonnie Holloway haudattiin 1973 Pontiac Catalinassaan aseidensa kanssa.

Lähde: www.autoblog.com