Live Checking card on Yanko designin suunnittelema luottokortti, joka osaa näyttää käytetyn rahamäärän. Mikäli luottoa vielä riittää hohtaa kortin reunat sinisenä, mutta jos tili ylittyy muuttuu väri punaiseksi. Kortilla on RFID -siru tiedonsiirtoa varten ja näin ollen kortin saldo päivittyy joka kerta kun korttia käytetään. Aurinkokenno pitää huolen että kortissa riittää virtaa näytölle. Saldon näyttämiseen käytetään E-Ink -paneelia (elektorinen paperinäyttö).

Kortti tekee sähköisen rahan hieman todellisemmaksi, eikä tili ylity ihan niin helposti kuin ennen. Tässäpä oiva lahja tyttöystävälle tai vaimolle..?

Lähteet: www.gizmodiva.com, www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliMuisti- ja puzzleherätyskellot eivät tunne armoa
Seuraava artikkeliNyt jakamaan! 80-porttinen hubi mahdollistaa sen moninkertaisena