Jos lukijakunnasta löytyy yhtä aamu-unisia ihmisiä kuten minä, he varmasti osaisivat arvostaa monimutkaisempaa herätyskelloa. Lukemattomia ovat ne aamut, kun herätyskello on soinut ja käteni on lennähtänyt lähes tiedostamattani lätkäisemään napin pohjaan. Kaksi tuntia myöhemmin revin paniikissa vaatteita päälle ja tungen omenan takintaskuun, ennen kuin ryntään ovesta pihalle! Kuulostaako tutulta?

Aamu-unisuus karisee varmasti silmiltä, kun yöpöydällä pärähtää joko Memory Game Alarm Clock tai Puzzle Alarm Clock; kumpikaan ei näet lopeta hälyttämistä, ennen kuin se on ratkaistu.

Memory Gamessa idea on samanlainen kuin kaikille enemmän tai vähemmän tutussa Simonin muistipelissä (Simon Says). Kello vilkuttaa erivärisiä nappuloita tietyssä järjestyksessä, ja jos tämän kuvion saa toistettua, kellon herätystoiminto lakkaa.

Puzzleversio on ehkä piirun verran ilkeämpi laite, sillä kellon päällä olevat kolme erimuotoista palikkaa ponnahtavat paikoiltaan herätyksen alkaessa. Musiikki jatkuu niin kauan, kunnes omistaja on sen verran hereillä, että saa aseteltua palikat takaisin niiden muotoa vastaaviin syvennyksiin.

Harmi vain, että tuotteen sivuilla ei ole hinta- tai tilaustietoja -kyllä olis mulle kelvannut.

Lähde & kuvat: www.urbantrendhk.com

Katso myös:
Testipenkissä lentävä herätyskello
Palapeliherätyskello

Edellinen artikkeliAitken & Hodge: Woodpecker Big Pecker on kaupunkilelu
Seuraava artikkeliLive Checking Card näyttää tuhlatut varat