Minkälainen kone täytyisi olla, että voisi pyörittää 80 usb-laitetta samalla? Ilmeisesti ainakin yhden usb-liitännän nopeus jaettuna 80:llä alkaa jo olla melko tahmea. Kenties siitä saisi kuitenkin ladattua 80 laitetta samanaikaisesti. Mutta sehän tässä ei tietenkään liene ideana, vaan liittää kaikki laitteet samaan jakajaan ja sitten käyttää yhtä kerralla ilman että täytyy aina kiinnittää ja irrottaa. Hintakaan ei ole kai mahdoton, n. 115 euroa.

Äkkiseltään laskin että itsellä on n. 15 usb-laitetta. Muistitikut poislukien, kamerat yms. mukaanlukien. Kukas laittaa pohjat! Olisiko jollain lukijoistamme 80-usb-laitetta?

Lähteet: www.thanko.jp (japaniksi), www.geeky-gadgets.com

Edellinen artikkeliLive Checking Card näyttää tuhlatut varat
Seuraava artikkeliHello Kitty -moottorisaha tuo naisellisen kosketuksen metsähommiin