Minkälainen kone täytyisi olla, että voisi pyörittää 80 usb-laitetta samalla? Ilmeisesti ainakin yhden usb-liitännän nopeus jaettuna 80:llä alkaa jo olla melko tahmea. Kenties siitä saisi kuitenkin ladattua 80 laitetta samanaikaisesti. Mutta sehän tässä ei tietenkään liene ideana, vaan liittää kaikki laitteet samaan jakajaan ja sitten käyttää yhtä kerralla ilman että täytyy aina kiinnittää ja irrottaa. Hintakaan ei ole kai mahdoton, n. 115 euroa.

Äkkiseltään laskin että itsellä on n. 15 usb-laitetta. Muistitikut poislukien, kamerat yms. mukaanlukien. Kukas laittaa pohjat! Olisiko jollain lukijoistamme 80-usb-laitetta?

Lähteet: www.thanko.jp (japaniksi), www.geeky-gadgets.com

Edellinen artikkeliLive Checking Card näyttää tuhlatut varat
Seuraava artikkeliHello Kitty -moottorisaha tuo naisellisen kosketuksen metsähommiin

9 KOMMENTIT

 1. ”Unfortunately it looks like the Thanko 80 Port USB Hub will only charge you gadgets, so you wont be able to hook it up to your PC ans sync 80 gadgets at once.”

  RTFA

 2. Tollaselle olis ollu käyttöä edellisessä duunissa jossa oli pöydällä kirjaimellisesti kaikki markkinoiden pda:t.

 3. Ampuu hieman yli tuo USB porttien lkm, ilmaiseksi voisin toki ottaa. Turhaa hifistelyä IMO.

  Pöh

  STFU

  Virheet eivät ole siis sallittuja ? Korjaus_huomautuksen olisi voinut hoitaa asiallisemmin ilman RTFA:n lisäystä perään. Senkin Poliisi.

  GTFO

  (so much minus coming)

 4. Virheet ovat sallittuja, mutta jos koko ”artikkelissa” ei oikeastaan muuta sanota kuin se, ettei laite toimi kuin laturina niin kyllähän se kertoo aika hienosti onko mokomaa edes luettu vai ei.

 5. Itselle ei riittäisi tuo 49 porttinen, on sellanen pieni kaksio täynnä verkkojakajia joissa monta usbadapteri hubia. On ohjusjärjestelmää, kameraa, ipodeja, kaks puhelinta, neljä walkietalkieta, usbminijääkaappeja kolme, ja kaikkee pikkugadgetteja kiinni koneessa. Mont hubia kiinni toisisaan 😛 paras on ollu 6 kymmenenportin hubia yhdessä portissa ja kaikki hubit täynnä. Ja ne kaikki hubit tarvii lisävirtaa. Onneks on taloyhtiöllä yhteinen sähkömaksu 😀 nettikin on 100mb/5mb joten pystyn streamamaan kaikkee mitä Tampereen keskustassa tapahtuu nettikameroilla jos haluan. Tulisi tarpeeseen 80 porttisia hubeja enemmänkin… (pulju.net ja mulletoi.com vAkiasiakas)

 6. USB-keskittimen virranjaon ylitys tulee Windows XP:ssä ilmoitukseksi. 😀

 7. Vaan mikä sitten on oikeastaan markkinoiden toimivin ja moniporttisin aktiivinen USB hubi? Mulla alkaa reiät loppua kesken, vaikka löytyy jo yksi 7-porttinen aktiivinen hubi, ja koneen takanakin on vain rajattu määrä reikiä.

  Kiinnostaisi myös tietää onko olemassa emolevyä jonka USB ei sekoilisi tämän tästä…

Kommenttien lisääminen on estetty.