Super Mario Bros -slipoveri on ehkä nörtein asuste 1

Happy Seamstress -blogin pitäjä kehitti videopelejä diggaavalle aviomiehelleen omalaatuisen slipoverin. Villavaatteessa on pääosassa Super Mario Bros -pelistä napattu screenshot aivan 1-1-tason alusta. Lähteemme tietää kertoa, että kaavoja varten tarvitsi teipata 10 ruutupaperia yhteen, jotta kaikki pikselit tulisivat paikoilleen. Sinälläänhän pikseligrafiikkaa luulisi olevan melko yksinkertaista muuntaa neulomiskaavoiksi. Tosin en ole asiantuntija alalla, vaikka joskus olen jonkun kaulaliinanpätkän neulonutkin.

Super Mario Bros -slipoveri on ehkä nörtein asuste 2

Ongelmaksi toteutusvaiheessa tuli oikeiden värien hankkiminen. Puskan ja putken kirkkaanvihreää ei löytynyt valmiina vaan väri täytyi tilata ja värjätä lanka itse. Blogista löytyy melko tarkat valmistusohjeet ja tiedot missä osissa pusero on tehty ja miten ne on liitetty yhteen. Kaavat ovat tulossa. Tällä hetkellä on saatavilla jo putkimiehen kuva valmiina mallinnettuna.

En tiedä onko tämä nyt sitten niin nörtti, kuten tekijä haluaa ilmoittaa. Ainakin väriyhdistelmä on melkoisen karmiva vaatteessa, mutta onpahan ainakin omaperäinen.

Lähde: www.happyseamstress.com

Edellinen artikkeliEvertune pitää kitaran vireessä
Seuraava artikkeliAmazon Kindle e-kirjalukijan testi