Evertune pitää kitaran vireessä

evertune

Tämän vuoden CES-messujen satoon kuuluu muun muassa Evertune-niminen kitaran vireessä pitävä talla. Evertune huolehtii vireessä pitämisestä antaen kitaristin keskittyä vain soittamiseen. Evertune ei ole elektroninen laite, vaan vireessä pysyminen perustuu rungon sisällä oleviin jousiin. Evertunen luvataan pitävän juuri sen vireen, johon kitara on ensimmäisellä kerralla viritetty.

Mikäli joku kitaristi on kyllästynyt kitaransa virittelyyn ja innostui Evertunesta, voi sen ostaa piakkoin asennussarjana. Toisaalta uutta kitaraa piakkoin ostamassa olevat malttaa hetkisen, koska Evertune on tulossa saataville valikoituihiin kitaramalleihin muutamalta kitaravalmistajalta. Tarkempaa tietoa saatavuudesta tai hinnasta ei ikävä kyllä vielä ole.

(Ubergizmon kautta)