evertune

Tämän vuoden CES-messujen satoon kuuluu muun muassa Evertune-niminen kitaran vireessä pitävä talla. Evertune huolehtii vireessä pitämisestä antaen kitaristin keskittyä vain soittamiseen. Evertune ei ole elektroninen laite, vaan vireessä pysyminen perustuu rungon sisällä oleviin jousiin. Evertunen luvataan pitävän juuri sen vireen, johon kitara on ensimmäisellä kerralla viritetty.

Mikäli joku kitaristi on kyllästynyt kitaransa virittelyyn ja innostui Evertunesta, voi sen ostaa piakkoin asennussarjana. Toisaalta uutta kitaraa piakkoin ostamassa olevat malttaa hetkisen, koska Evertune on tulossa saataville valikoituihiin kitaramalleihin muutamalta kitaravalmistajalta. Tarkempaa tietoa saatavuudesta tai hinnasta ei ikävä kyllä vielä ole.

(Ubergizmon kautta)

Edellinen artikkeliTrueCompanion Roxxxy Sex Robot on maailman ensimmäinen seksirobotti ja uusinta uutta seksilelumaailmassa
Seuraava artikkeliSuper Mario Bros -slipoveri on ehkä nörtein vaate

7 KOMMENTIT

  1. Mitenköhän tuo tarkalleenottaen toimii? Mitä jos soittaessani venytän kieltä, kompensoiko tuo talla senkin? Vaikuttaa samaan aikaan sekä varsin kätevältä, että varsin toimimattomalta.. Riippunee varmasti paljon miten kitaraa soittaa. Sunnuntaikitaristille ja musiikin luokkiin tuo voisi olla varsin mainiokin!

  2. Vähän kyllä epäilyttää, nimittäin talla vaikuttaa aika paljon kitaran soundiin. Ainakin kaikissa tämänhetkisissä samankaltaisissa virityksissä tuntuu olevan paljon huonompi soundi mitä tavallisessa tallassa. Ja jos tuo ei kerran ole elektroninen laite, niin kuluuko jouset ja muut palat käytössä? Meinaa kitaralaitteissa vaan olla niin, että halvalla tehdyt ei kestä vuotta kauempaa…

    Mutta ei sinänsä, mielenkiintoinen juttu, itse pidän näin musiikin harrastajana!

  3. eli jos kitaran virittää ensimmäisellä viritys kerralla normi EADGHE vireeseen voiko sitä enää vaihtaa tarvittaessa toisiin vireisiin????

  4. Tuskimpa tuo talla on tarkoitettu paljon viritystä vaihteleville kitaristeille. Ainahan voi ostaa eri kitarat eri vireille..

  5. Pöh, pitäähän floikkari ja Kahleri vireen myös oikein hyvin ja molemmat perustuu jousiin sekä lukkoihin…Eli onko tuo nyt niin uusi idea? 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.