TrueCompanion Roxxxy Sex Robot on maailman ensimmäinen seksirobotti ja uusinta uutta seksilelumaailmassa

Tämä ”maailman ensimmäinen” seksirobotti seuraa omistajan kiinnostuksia tekoälyllä. Jos esimerkiksi on kiinnostunut futiksesta tai pesiksestä, robotti seuraa tuloksia Internetistä ja kertoo kuinka pelit ovat sujuneet. Fyysisesti robotti muistuttaa ulkomuodoltaan 80-luvun Dynastia-tyylistä rotevaharteista naista. Ihonvärin saa ostaja valita itse. ”Inputteja” on kolme, kertoo esittelijä videolla.

Robottia kutsutaan TrueCompanion eli ”todellinen kumppani” -nimellä, sillä seksuaalinen osuus on ”vain pieni osa” robotin toimintaa. Ja robotin kanssa voi siis keskustella yhteisistä mielenkiinnon aiheista, kuten jo aiemmin tuli mainituksi. Lisäksi valittavana on yksi viidestä persoonallisuudesta:
– Frigid Farrah on ujo
– Wild Wendy on seikkailunhaluinen
– S&M Susan toteuttaa sm-fantasioita
– Young on ”barely 18” ja haluaa että sitä opetetaan
– Mature Martha on kokenut ja opettaa omistajaansa

Tämän ”tyttöystävän” voi myös antaa lainaa siirtämällä netin kautta persoonallisuuden kaverin nukkeen. Robottia voi ohjata puhekäskyillä sekä langattomasti netin kautta. Uusia ominaisuuksia tähän 9 vuotta kehitettyyn laitteeseen ohjelmoidaan jatkuvasti ja niitä voidaan päivittää robottiin netin kautta. Robotissa on sensoreita ympäri ”kehoa” ja se reagoi kosketukseen ja vastaa kosketukseen sopivalla kommentilla. Robotissa on moottoreita etenkin intiimialueilla. Robottia on testattu ahkerasti kehityksen yhteydessä.

Teksti on suoraan referoitu videolta, joka on kuvattu AEE 2010-messuilla. Videolla ei esitellä nuken toimintaa.

Hinnasta ei ole tietoa, mutta firma rekrytoi uusia työntekijöitä kotisivuillaan, joten sinne vaan cv:tä jos kiinnostaa enemmän.

Lähde: www.truecompanion.com

Edellinen artikkeliShapeways tulostaa 3D-malleistasi täysväriset pikamallinteet sopuhintaan
Seuraava artikkeliEvertune pitää kitaran vireessä