soffa_tv_etusivu

Sekalaisiin lyhyisiin klippeihin perustuvan Youtuben hallitessa netin videomarkkinoina, laadukasta, hyvin tuotettua videosisältöä saa selaimelleen turhan tavallisesti turhaan etsiä. Ryhmä Helsingissä majailevia kulttuuriheppuja on päättänyt tehdä asialle jotain, ja perustanut uuden, kotimaiseen underground -kulttuuriin keskittyvän vapaan internet-television. Tämä uusi nettitelevisio kantaa nimeä Soffa.tv.

Soffa.tv -kanavalle on tuotettu sisältöä vuodesta 2008 ja ohjelmistosta löytyy jo runsaasti konserttitaltiointeja, dokumentteja sekä esimerkiksi Yes Men -aktivisti Mike Bonannonin haastattelu. Lähitulevaisuudessa kanavalle on luvassa esimerkiksi sukupuolirooleja parodisoiva, helsinkiläisen Teatteri Toivon kanssa yhteistyössä tuotettu sketsisarjan nimeltään ”Huippumalli narussa”.

ottilie_mascot
Ranskalaistaiteilijatar ”Ottilie” Soffa.tv:n syyskuussa kuvatusta keikkataltioinnista.

Sen lisäksi että kanavan taustajoukot tietenkin toivovat taajuudellen runsaasti katsojia, etsitään käytännössä talkootyön varassa pyrivän kanavan tuotantotiimiin innostunutta kulttuuriväkeä. Esimerkiksi konseptista kiinnostuneet leikkaajat, kuvaajat ja juontajat olisivat erittäin tervetulleita lisäyksiä tuotantoporukkaan. Koska Soffa-tv ei myöskään tule pääsemään osille tulossa olevasta mediamaksusta, niin myöskin elävää alakulttuuria kannattavia liikkeenharjoittajia kehotetaan olemaan yhteydessä, mikäli korren kekoon kantaminen tuntuisi kohtuulliselta ajatukselta.

Kaikki yhteydenotot Soffa.tv -kulttuurihankkeeseen liittyen on syytä ohjata projektiin pääasialliselle taustavaikuttajalle, Juha Hytöselle. Juhan saa parhaiten kiinni sähköpostilla osoittesta [email protected]. Henkilökohtaista audienssia varten Herra Hytönen on tavallisesti bongattavissa Helsingin Cafe Mascotissa jokaisen parittoman viikon tiistaina järjestämältään live-klubilta.

Eikä sitten muuta, kuin kipin kopin tutustumaan Soffan tarjontaan osoitteessa Soffa.tv!

Edellinen artikkeliApple iPhone / iPod Touch -ratti tekniikkalegoista
Seuraava artikkeliPowerPost-konsepti tuo sähkön pöydänjalkaan

3 KOMMENTIT

Kommenttien lisääminen on estetty.