500x_predator1

500x_predator2

500x_predator3_01

Oma prätkä meni talvisäilöön jo marraskuun puolivälin jälkeen. Siihen saakka ajelut vielä onnistuivat sopivalla varustuksella. Onneksi nyt on tullut lunta, niin ei ole pienintäkään ajatusta että voisi ajella vielä. Kevättä odotellessa siis. Pit Stop Motorsports on tehnyt tilaustyönä tällaisen Predator-teema-pyörän 2007 Suzuki Hayabusan pohjalta. Pyörä on aivan viimeisen päälle laitettu ja selvästi mietitty loppuun asti. Mutta täytyy kyllä ainakin kuvien perusteella sanoa, että ei tuollaista hirveästi kehtaisi esitellä. Toisaalta mieleen tulee Linnanmäen kummitusjunan julkisivu ja toisaalta vain että oho.

Siinä onkin mielenkiintoinen aihe, että missä vaiheessa jonkin jo itsessään hyvältä näyttävän kulkuvälineen muokkaaminen menee överiksi tai muuten vaan lopputulos on epäesteettinen. Välillä kun on selaillut pyörien ja autojen myynti-ilmoituksia, niin siellä on laitettu ajovälineet kovalla vaivalla tietyn näköiseksi. Mutta suunnittelijalta on kuitenkin puuttunut tyylitaju. Tai sitten värisilmä on aivan jossain muualla. Toisaalta kuvanveistäjän silmin monet muotojen yhdistelmät eivät vain toimi, tai kokonaisuus ei ole tasapainossa.

Lähteet: io9.com, www.pitstopmotorsport.biz

Edellinen artikkeliPaahtoleipätulostin ”tulostaa” rapeita leipiä
Seuraava artikkeliPhilco PC -kotitietokone on harvinaisen tyylikästä retrodesigniä