omenankuorimakone

”Omena päivässä pitää tohtorin loitolla”, kuuluu tunnettu sanonta. Omena on myös yksi niistä harvoista hedelmistä, joita on saatavilla kotimaisena tuotantona ympäri vuoden. Jos olet kuitenkin sitä mieltä, että edelliset väittämän eivät vielä ole riittävä motiivi omenoiden aktiiviseen louskuttamiseen, niin tässä tulee laite, jonka hankimisen jälkeen omenia on enää vaikea olla syömättä liikaa!

Saksalaisen Rosenstein & Söhnen välmistama, valuratametallirungolla varustettu omenasorvi on toiminnaltaan kerrassaan käsittämättömän hieno. Tämä veivattava laite ei ainoastaan kuori omenaa, vaan samalla se myös poistaa siemenkodan ja vipaloi omenan kauniiksi spiraaliksi jatkokäsittelyä varten.

Mallia laitteen toiminnasta oheisella videolla

Tämä saksalaista insinööritaidon huippua edustava omenasorvi on kaupan Superkauppa.fi -verkkokaupasta hintaan 24,9€.

HUOM! Hilavitkuttimen lukijoille Superkauppa.fi tarjoaa laitteen hinnasta ylimääräisen 10% alennuksen. Alennuksen saa ostoskorissa tarjouskoodilla OMENAHILA

Edellinen artikkeli”Möbiuksen rinkeli” on matemaattisesti korrekti välipala
Seuraava artikkeliVanilla Trike on 10000 dollarin kolmipyörä