Kaksi sokeripalaa – 4 Gigaa musiikkia

Aina kun teknologia kehittyy, kutistuvat myös kaikki arkisetkin esineet. Mp3-soittimia on käytetty ja kutisteltu jo hyvän aikaa ja melko pieniin tekeleisiin on päästy. Nyt japanilaiset ovat luoneet kokoon katsoen hallitsevan mestarin tällä saralla.

The Micro Sport Japanese MP3 Player on noin kahden sokeripalan kokoinen vempele, josta löytyy ladattava akku, 4 Gigaa tallennustilaa musiikille ja pienenpienet näppäimet kappaleiden vaihtamista varten. Laite ladataan täyteen kuunneltavaa ja virtaa mukana tulevan usb-kaapelin avulla. Soittimen toinen osa (melkein koko laite itsessään) nakataan sitten korvaan ja siitä pujotellaan johtoa myöten toinen kuuloke toiseen korvaan. Näin saa kuuluviin täyden stereoäänen.

Vaikka tiettyjen laitteiden kutistaminen on mukavaa ja joskus jopa hyödyllistä, alkaa pikkuhiljaa mietityttää, kuinka pitkälle tämä pienentäminen jatkuu. Alkaako laite olla jo tarpeeksi piskuinen, kun kynnenpää painaa viittä nappia samaan aikaan ja näyttöön mahtuu yksi muutaman hassun pikselin kokoinen kirjain kerrallaan. Noh, jotten olisi niin pessimistinen asian suhteen, kyllähän noita pieniä härveleitä on aina mukava kummastella.

Lähde