Aina kun teknologia kehittyy, kutistuvat myös kaikki arkisetkin esineet. Mp3-soittimia on käytetty ja kutisteltu jo hyvän aikaa ja melko pieniin tekeleisiin on päästy. Nyt japanilaiset ovat luoneet kokoon katsoen hallitsevan mestarin tällä saralla.

The Micro Sport Japanese MP3 Player on noin kahden sokeripalan kokoinen vempele, josta löytyy ladattava akku, 4 Gigaa tallennustilaa musiikille ja pienenpienet näppäimet kappaleiden vaihtamista varten. Laite ladataan täyteen kuunneltavaa ja virtaa mukana tulevan usb-kaapelin avulla. Soittimen toinen osa (melkein koko laite itsessään) nakataan sitten korvaan ja siitä pujotellaan johtoa myöten toinen kuuloke toiseen korvaan. Näin saa kuuluviin täyden stereoäänen.

Vaikka tiettyjen laitteiden kutistaminen on mukavaa ja joskus jopa hyödyllistä, alkaa pikkuhiljaa mietityttää, kuinka pitkälle tämä pienentäminen jatkuu. Alkaako laite olla jo tarpeeksi piskuinen, kun kynnenpää painaa viittä nappia samaan aikaan ja näyttöön mahtuu yksi muutaman hassun pikselin kokoinen kirjain kerrallaan. Noh, jotten olisi niin pessimistinen asian suhteen, kyllähän noita pieniä härveleitä on aina mukava kummastella.

Lähde

Edellinen artikkeliPiece of cake – pala kakkua
Seuraava artikkeliPee On on pisuaaripaketti, jolla pääsee kuseksimaan mihin sattuu

6 KOMMENTIT

  1. Keksis sellaset napit ettei tarvis olla johtoo / sankaa niitten välissä ja silti olis stereo ääni, se se vasta olis jotain

  2. nii langattomat tai sit olis kaks tollasta ja niistä kuuluis eri musaa 😀

  3. Tällä hetkellä taitaa tosiaan laitteiden kutistamista pidellä lähinnä se, ettei käyttöliittymäpuolella ole tapahtunut mainittavia mullistuksia näppäimistön ja näytön keksimisen jälkeen.

    Tosin itsellä alkaa olla tämä näppis sen verran hyvin hallussa, että käyttäisin sitä vielä hyvän tovin, ennen kuin esimerkiksi johonkin braingaten kehittyneempään versioon siirtyneet kollegat tekisivät siitä mahdotonta.

  4. Minusta juuri ostamani Sansa Clip+ mp3-soitin on aikalailla optimaalisen kokoinen. Tulitikkurasian kokoinen, näyttöön mahtuu kolme riviä tekstiä eikä mitään turhaa, ja muistia saa jatkettua microSD-korteilla.

  5. ihanteellinen kokeissa koulussa jos nauhoittaa vastaukset ja on pitkät hiukset 🙂

Comments are closed.