f60 ratti
lotus1
astonmartin1

Amalgam tarjoaa vaihtoehtoja todellisille pienoismallikeräilijöille, jotka eivät kuitenkaan tykkää itse rakentaa miniatyyrejä. 1:8-kokoiset ”pikku”autot vaihtava omistajaa 4000 dollarista ylöspäin. Tarjolla on myös moottoreita ja huvialuksia. Myös kustomitilauksia tehdään. Suurin osa malleista vaihtaa omistajaa bisnes-lahjana ja näitä levitellään sitten ympäriinsä pomojen työhuoneisiin. Ja siis tietysti kuka tahansa voi myös ostaa sivulta löytyvillä hinnoilla. Materiaalit vaihtelevat CNC-leikatusta epoksilevystä akryyliin ja hartsiin. Lisätietoa materiaaleista löytyy täältä.

Laitos valmistaa myös rattireplikoja, joista kuvassa onkin tämän vuoden F60-Ferrarin ratti. Rakentamiseen tulleet ohjeet on saatu samasta lähteestä kuin mistä ohjeet oikeaan rattiin. Hintaa tällaisella on 2100 dollaria. Kertokaapa joku, jos tiedätte, että mitäs kaikkia nappuloita siinä on! ”Drink” on luultavasti että saa juoda. Vai olisiko kyseessä ryyppy. En tiedä.

Otin tähän myös The Ferrari 365 GTB/4:n, Lotus 79 -formulan sekä Aston Martin DBR9, joka on tarkka kopio autosta jolla ajettiin Le Mans vuonna 2006. Tästä jollekin bisnesideaa, että jos tykkää pienoismalleja rakentaa, niin ostajiakin voisi löytyä!

Lähde: www.amalgamcollection.com (via www.ohgizmo.com)

Edellinen artikkeliPoliisi ajaa sinisellä autolla uaa….. Outoja kulkuneuvoja!
Seuraava artikkeliPiece of cake – pala kakkua