peeonbox

pee-on1

Itse en usko että jonkun naamalle kuseminen tekee kenellekään hyvää. Jos on agressioita niin olisi varmasti parempi purkaa ne vaikka keskustelemalla jonkun kanssa. Mutta kenties olen turhan vakavamielinen, sillä ainakin ideana tämä on jollain tavalla hauska. 5,98 dollarin paketissa on pisuaarihajuste, muovikansi, hajusteenpidike, kirkas muovikansi, ympyräsabloni ja lateksihanska.

Näillä apuvälineillä voi leikata kuvan inhon kohteesta ja laittaa sen pisuaarin pohjalle odottamaan että emotionaaliset ongelmat on saatu selvitettyä.

Lähde: www.prankplace.com

Edellinen artikkeliKaksi sokeripalaa – 4 Gigaa musiikkia
Seuraava artikkeliInvisible Bluetooth Earpiece on minikokoinen bluetooth-korvanappi

18 KOMMENTIT

 1. Minulle yksi Applen logolla ja toinen Muhammedin pärställä varustettuna…

 2. ^ nimenomaan, kenellä on pisuaari kotona?? ..ja julkisiin tiloihin aivan varmana joku tällaisen laittaa, saa vielä haasteen tai jonku alibaban uhkaukset päälle jos sellasen päälle kusasee..

 3. Asentaa ton perus pönttöön ja vääntää siihen päälle perus pythonin. Siinä olis tyyliä.

 4. Joku Microsoftin työntekijä laittaa tuollaisen windows version työpaikan pisoaariin. 😀

 5. Jännää että Microsoftilla ei ole omaa logoa vaan jakaa sen Windowsin kanssa. 😀

 6. Periaatteessahan se teksti ”Microsoft” tietyllä fontilla on Microsoftin logo ja tuo ikkuna on Microsoftin tuotteen, Windowsin, logo.

 7. Mikä siinä windowsissa nyt on sitten vikana?!
  Vai onko se vaan coolia dissata mikkisoftaa? Mulla toimii oikeenkin hyvin. Opetelkaa käyttään sitä.

 8. ^ Ja luultavasti et tee sillä mitään muuta, kuin käyt netissä silloin tällöin? Jos Windowsilla oikeasti tekee jotain (palvelinylläpitoa, ohjelmistosuunnittelua jne), ei se todellakaan toimi hyvin. Ei ne Windows-vitsit ja haukkumiset aivan tyhjästä tule.

 9. No, juuri tuollaisille palvelin/modaaja/hakkeri/ohjelmoija -käyttöön linux on keksitty(ja normaali s-posti/internet), ja microsoft enemmänkin toimistoihin, pelaajille, ”taviksille”, jotka ajattelevat tietokoneen koneena joka toimii tai ei toimi:D Itsellä windows ei ole kaatunut kuin kaksi kertaa; toinen sillon, kun hiireni ajurit(ei niitä edes tarvitse) olivat päin vittua ja toinen koulun koneella kun yritin tyhmyyttäni käynnistää niin monta ohjelmaa kuin pystyi:D

  Toivottavasti tajusitte pointtini:P

Comments are closed.