c498_electronic_rock_guitar_shirt_anim

Miksi tyytyä pelkkään kitaran kuvaan t-paidassa – soita sitä. Nappaa vyöltä vahvistin päälle, käännä nupit kaakkoon ja anna kitaran ulvoa.

Paita ei sisällä mitään ennalta ohjelmoituja kappaleita tai tilulilupätkiä vaan kitaran kuvaa voi todella ”soittaa” mukana tulevalla magneettisella plektralla. Alla olevassa kuvassa näkyy otelaudan ääniala.

c498_guitar_shirt_chord_guide_embed

Vyölle asetettavassa minivahvistimessa on toimiva volyymi- ja tone-säätö sekä säilytyspaikka pletkralle. Paita toimii neljällä AAA-paristolla. Kaikki elektroniset osat on helppo irroittaa paidan pesua varten.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/V6JjY-AKPIY” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Videolla näkyy myös kitarapaidan veli, rumpupaita. Rumpupaidassa on seitsemän eri rumpusoundia, eli koko rumpusetti. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan milloin bassopaita ilmestyy. Sittenhän on jo koko bändi kasassa.

Lisätietoja: ThinkGeek Electronic Rock Guitar Shirt ja Electronic Drum Kit Shirt.

Edellinen artikkeliNavigaattorivalmistajat vapiskaa – Google Maps Navigation on täällä!
Seuraava artikkeliKäyttöliittymä lihassensoreilla