500x_VampireFleshlight1-1 Fleshlightit ovat eräänlaisia ”tölkitettyjä vaginoita”, joihin voi mielihalut purkaa oikean puutteessa. En tiedä kuinka yleisessä käytössä fleshlightit – eli karkeasti suomeksi sanottuna tekopillut – ovat, mutta joidenkin yksinäisiin hetkiin ne varmasti tuovat suurta iloa, mikäli käsien käyttäminen tuntuu liian banaalilta tai ei tuo riittävää tyydytystä.

Tämä vampyyrin suuta kuvaava fleshlight on mielestäni melko häiritsevän näköinen. Pedon hampaat liian lähellä herkkää paikkaani eivät tunnu houkuttelevalta ajatukselta, olivat ne sitten aitoa tavaraa tai kumiset. Täksi halloweeniksi ei taida fleshlight enää ehtiä, mutta mikäli halloweenistä myöhästyminen ei haittaa, voi tuotetta tilata Fleshlight.comista tällä hetkellä alennettuun vajaan 45 dollarin eli hieman yli 30 euron hintaan.

Mainos: Laadukkaat ja luotettavat RFSU:n seksilelut nyt Superkauppa.fi -verkkokaupasta

(Gizmodon kautta)

Edellinen artikkeliWink Glasses varmistaa, etteivät silmäsi kuivu!
Seuraava artikkeliKullatut niitit tekenevät vaikutuksen keneen tahansa toimistorottaan

22 KOMMENTIT

 1. Kaveri kehui kovasti vastaavia purkkeja, sillä hänen tyttöystävänsä oli semmoisen lahjaksi ostanut. Kuulemma vastaa ”teinien” tiukkuutta ja tuntuu pirun hyvälle. Noh, en kuitenkaan alkanut hänen purkkiansa testailemaan, joten täytynee luottaa hänen vahvaan ammattitaitoonsa.

  Tuskin nuo hampaat nautintoa haittais, sillä jotain muutahan siinä on aina mielessä. 😀

 2. Mielestäni tämä artikkeli on sopimaton hilavitkuttimen sivuille.

  Internet on yleisesti ottaen vapaa paikka, mutta hilavitkutinta olen yleensä lueskellut töissä, ja tästä johtuen olen kokenut tärkeäksi että hilavitkuttimen ”nsfw”-taso (not safe for work) on pysynyt aina turvallisena ja teksteissä ei ole esiintynyt kirosanoja tai seksileluja.

  Tarkoitukseni ei ole kukkahattutäteillä, halusin vain kertoa mielipiteeni julki. 🙂 …Tarvitseeko sitä ”tekopillu” sanaakin käyttää artikkelissa?

 3. Samaa mieltä Sinin kanssa. Kun täällä pyörii esiteinejäkin.
  Näin ”äiti”-näkövinkkelistä, ei mulla kukkahattua ole…

 4. Voisin huomauttaa, että Hilavitkuttimessa on aikaisemmin esitelty myös seksilelu koirille, Shower Power-imukupit, Teräsmies-tyynynpäällinen jossa avoin suuaukko, ilmaseksiesitys… Eli tämä kategoria ei ole kuitenkaan ihan käyttämätön.

 5. Pohdin tosiaan melko kauan kirjotanko tästä mitään vähän aikuisemman tyylin vuoksi. Mieleeni tulivat kuitenkin Katin mainitsemat artikkelit, joten päätin, että kun linja on jo aiemmin valittu, niin ei siinä mitään. Suomennosta käytin ihan vain sen takia, että parempaa en keksinyt, ja karkean sanan vuoksi sijoitin sen vain sivuhuomautukseksi. 🙂 Mielestäni tämä on sitä paitsi vielä ihan safe for work -rajoissa.

 6. Voisi olla hyvä laite kukkahattutehtaan pikkujouluissa järjestettyyn valehtelijoiden klubiin?

  Suomennos on tosiaan hieman karkea, osaisiko joku runosielu ehdottaa kuinka Tommy Dobermann esittäisi saman asian runollisesti? Siis niinku hede ja emi ja kukkivä mätäs jne. …niiden kohdatessa kuumana hohkaavan hekuman huipun -linjalla?

  Tai millainen olisi kielitoimiston vahvistama virallinen tullinimike mahdollisimman neutraalisti, josta voisi sitten keskustellä työpaikan kahvipöydässä punastelematta? Esim. ”Kaukoidässä valmistettu ihonvärinen muotoiltu lateksinen sylinteri, joka on mitä ilmeisimmin tarkoitettu miespuolisille henkilöille seksuaaliterveyttä edistäviin masturbatorisiin tarkoituksiin. Laite on operoitavissa yksin, suositellaan kuitenkin käytettäväksi vain valvotuissa olosuhteissa rajoitetun ajan rasitusvammojen ehkäisemiseksi.”

 7. Tässä ei todellakaan ole mitään pahaa! Seksi on perkele luonnollisin asia mitä voi olla!! Paljon parempi kuin esim. väkivalta. Miettikää vaikka (taas kerran) hölmöjä jenkkejä: niiden outo kaksinaismoralismi sallii kyllä hard-core väkivallan näyttämisen missä tahansa leffassa, mutta auta armias jos vähän pimppi tai kikkeli vilahtaa, niin ne hölmöt haluavat heti leffan banniin tai vähintään k-18 leiman. Tämä laite on hilavitkutin siinä missä mikä tahansa muukin. Jatkakaa samoilla linjoilla.

 8. Ihan ok juttuaihe. Sopii mielestäni hilavitkuttimen linjaan ja hilavitkutinhan jutussa on mitä suuremmassa määrin kyseessä. Kyseisiä laitteita on varmaan koitettu kehitellä maailmansivun.

 9. Kommenttien arvosanoja katsellessa ei tarvitse kahta kertaa miettiä millaisista ihmisistä Hilavitkuttimen lukjat pääosin koostuu…

 10. Lisää seksi aiheisia hilavitkuttimia! Itsekkin omistan Fleshlight tekopimperon ja olen ollut siihen tyytyväinen. Hampaat varmaan tuo oman lisän hommailuun.

 11. Joo turha lähteä millekkään kukkahattu-linjalle täällä. Eihän täällä ole edes esittelyvideota tuotteesta niin menee kevyesti sfw-kategoriaan ja laitehan on selvästi hilavitkin =D

 12. Kyllä se seksikin ihan SFW on kunhan ei mikskään pornoiluks muutu.
  Joillekki se aihe on niin tabu että jo alkaa punastuttamaan kun kuulee sanan pillu,tosin sitten kaupungilla pojat ja tytöt huutelee V sanaa minkä kerkee..huh huh.

  Lisää vaan tämmöstä.

 13. Eikö olekin vääryys, jos nainen ostaa/omistaa dildon tai useamman hän on aikaansa seuraava ja seksuaalisesti terve yksilö. Jos mies ostaa/omistaa tekopimpan hän on pervorunkkari joka ei saa oikeaa naista.

  Jospa tällaiset artikkelit aloittaisivat muutoksen, jossa myös miesten seksilelut hyväksytään muuallekin kuin polttari rekvisiitaksi.

  Tässäpä lahjatoive anopille joka uteli vävypojan joululahja toiveita.

 14. On se vaan niin jännää miten ihmiset pisteyttävät täällä Hilavitkuttimessa kommentteja. Sisällöltään täysin asialliset kommentit saa lähes aina negaa, ja yleensä taas asiattomille vaan laitetaan plussaa. Kritiikkiä ei siis täällä tunnuta suvaitsevan. Tämä tosin kertoo paljon millaista porukkaa täällä liikuu.

  Mutta olen itsekin nyt sitä mieltä, että seksileluista uutisoiminen tähän tapaan ei oikein kyllä sovi tänne. Minule tuli sellainen kuva ihan kuin uutisen kirjoittaja ei todellakaan halunnut jättää kenellekään epäselväksi, mihin tarkoitukseen tämä ”hilavitkutin” on tehty. Lukekaas nyt vaikka ensimmäinen kappale? Se on kuin jo melkein seksinettikaupan kuvauksesta suoraan lainattu. No saa nähdä saako tämä viesti enemmän negoja kuin mikään noista edellisistä, jotka uskalsivat rohkeasti sanoa mielipiteensä tätä uutista kohtaan.

 15. Jii, ”täysin asiallinen kommentti” ja ”asiaton kommentti” ovat vain sinun subjektiivisia näkemyksiä asioista. Omasta (subjektiivisesta) mielestäni mainitsemasi ”asialliset” kommentit olivat ahdasmielisiä ja siksi annoin niille miinuksen. Mitä artikkeliin tulee, niin tämän kaltaiset artikkelit kuvastavat vaan kuinka terveellistä on, että ao. kaltaisista hilavitkuttimista voidaan myös puhua eikä niitä pidetä tabuina, hävettävinä tms. piilotettavina asioina. Seksi kun on maailman luonnollisin asia. Eri asia olisi jos vastaavia ”vempaimia” käsiteltäisiin hilavitkuttimessa huomattavissa määrin ja eri sävyyn. Nyt ne ovat vain hilavitkuttimia muiden joukossa.

 16. ”Samaa mieltä Sinin kanssa. Kun täällä pyörii esiteinejäkin.
  Näin “äiti”-näkövinkkelistä, ei mulla kukkahattua ole…”

  Voi kuule, oiskohan aika sinunkin hetki tutkailla millaista materiaalia netistä löytyy ja kuinka helposti… Tämän JÄLKEEN pidät ”sen” puheen lapsillesi sivuten netin käyttöä ja siellä käyttäytymistä.

  Tässä jutussa ei todellakaan ollut mitään mitä esiteinit eivät jo tietäisi ja nolaat vain itsesi kulkemalla laput silmillä…

 17. Mitä te kaikki jäätte aina takkuilemaan johonkin hevon vitun kommenttiin ku joku avautuu alussa. Tänne kommentointi pitäisi tietääkseni liittyä ylläkerrottavaan aiheeseen eikä siihen mitä joku sini on avautunut!! prkl menee hermot ku saatana kaikki vaan kommentoi sinistä!!! Kertokaa mielipiteitänne tuosta vampyyrin tekotoosasta ja hoitakaa se sini juttu jossain muualla kiitos. Ettei mee ihan offtopiccii ni ite en menis tollasta kokeilee, normi fleshhi varmaa iha jees mut toi ulkomuoto ei iske muhun.

 18. Pakko kehua että fleshlight on aivan loistava väline…
  Hommassa ei kovin kauaa nokka tuhise ku puurot on keitetty.
  Tilasin omani ihmeellinen huone verkkokaupasta http://www.ihmeellinenhuone.fi/index.php?cPath=21_76_75 jossa kyseinen vekotin oli alennuksessakin ja ilmaiset toimituskulut kaupanpäälle.
  Mutta siis joo liukuvoidetta pitää olla.
  Tuollasesta hammaspeikko versiosta ei kyl ole kokemusta.

Kommenttien lisääminen on estetty.