tetris_chairTämä värikäs retronojatuoli on meksikolaisen teollisen muotoilijan Gabriel Gañasin käsialaa. Lasikuidusta valmistettu tuoli koostuu kolmanteen ulottuvuuteen tuoduista tetris-pelistä tutuista palikoista. Ainakin toistaiseksi se on ainut laatuaan, eikä se ole saatavilla ostettavaksi, joten omaan kotiin moista mielivät joutuvat pettymään.

Yksinkertaisesta ideasta on saatu piristävän värinen tuoli, joka tosin ei välttämättä kulmikkuudestaan johtuen ole mukavin mahdollinen istua. Tilassa, jossa tuolilla ei tarvitsisi kauaa istua kerrallaan, olisi tämä kuitenkin varmasti loistava katseenvangitsija. Lisää Gañasin suunnittelemia mielenkiintoisia huonekaluja ja muita esineitä löytyy hänen portfoliostaan.

(Neotraman kautta)

Edellinen artikkeliEtren kosketushanskat pitävät sormet lämpiminä mutteivat estä sähkölaitteiden käyttöä
Seuraava artikkeliWink Glasses varmistaa, etteivät silmäsi kuivu!