Aiemmin mainitsemiltani ”Japanin digiexpoilta” löytyy myös muuta hämmästeltävää sylinterinäytön lisäksi. Niille, jotka eivät ahtaudenpelosta kärsi, tarjoaa Media Vehicle uuden ympäristön työskennellä virtuaalitodellisuudessa ja liikkua samalla aidossa maailmassa. Käyttäjiä rajaa kuitenkin lisäksi 60kg painoraja. Tämän kananmunaa sekä hieman myös toukkaa muistuttava luomus on kehitelty Tsukuban yliopistossa.

”Todellisuuskammion” toiminta perustuu sen sisällä sijaitsevaan videotykkiin, joka heijastaa kuperalle alustalle haluttua kuvaa, videota tai muuta tykityskelpoista. Liikkumista varten laitteesta taas löytyy viisi eri suuntiin sojottavaa pyörää. Voin vain kuvitella mitä tapahtuu kun kaksi todellisuutta yhdistetään. Käykö tulevaisuudessa niin, että urakointi jatkuu koko työmatkan kotiovelle asti? Muodostuneeko tästä tulevaisuuden virtuaalinen törmäilyautobuumi? Yksi asia on kuitenkin jo nyt varma ja se on eriskummallinen prototyyppi.

Lähde

Edellinen artikkeliApple Slate -tablettitietokone tekee tuloaan!
Seuraava artikkeliEtren kosketushanskat pitävät sormet lämpiminä mutteivat estä sähkölaitteiden käyttöä