Etre-Touchy-Gloves

Ohhoh, taskussa lojuva, uutuuttaankiiltävä iPhone alkaa piristä ulkosalla kävellessäsi ja vastata pitäisi, mutta lämpötilan hipoessa miinus 40 astetta ei hanskojen poistaminen lämmittämästä käsiä oikein innosta. Minkäs teet kun kosketusnäyttö vaatii paljaan sormenpinnan?

Etre -niminen digitaalikommunikaatioyhtiö on suunnitellut nämä modernin kosketusnäyttökäyttäjän unelmasormikkaat.  Tuotteen sivujen mukaan sormikas on yhteensopiva ainakin PSP:n, Nintendo DS:än sekä muiden käsikonsolien, iPhonen sekä muiden kännyköiden, mp3 soittimien ja nenän kanssa. Ha ha haa. Huumori myy.

touchy

Kuten myös tästä kaaviosta näkee, Etre kosketushanskat päihittävät sekä tavalliset sormikkaat, että kynsikkäät mennen tullen ominaisuuksiltaan. Siksi niistä saakin pulittaa 20 puntaa.

Eihän se kalliilta vaikuta design -vaatekappaleesta, mutta ainakin itse ostaisin tavalliset sormikaat ja nipsaisisin niistä peukalon- ja etusormekärjet irti ja pääsisin samaan lopputulokseen noin 15 puntaa halvemmalla. Mutta kukapa minä olen tuomitsemaan muiden kulutushaluja, ostakaa ihmeessä ennenkuin loppuvat.

Lähde: etretouch.com

Edellinen artikkeliMedia Vehicle – todellisuuksien yhdistäjä?
Seuraava artikkeliTetris-aiheinen tuoli – retroilijan unelma

8 KOMMENTIT

  1. Nämä kosketusnäytöt jotka vaativat sormenkosketuksen perustuvat ihmisen sähköisyyteen joka estää tavallisten hanskojen tai styluksien käytön mutta joku firma kaupittelee hanskoja joissa on sormenpäissä jotain metallinauhaa kudottuna jolloin saadaan kosketusnäytöt toimimaan ja silti pysyy se etusormi ja peukkukin lämpimänä. Sääli etten muista kyseisen puljun nimeä…

  2. kyllä mä silti pitäydyin noissa tumpuissa missä ’hupun’ saa nostettua sormien päältä pois jollonka mukavempi imee syöpäkäärylettä

  3. Kyllähän tuollaisia hanskoja löytyy ihan mistä vain. Intissä olivat varsin kätevät radiolaitteita näprätessä.

  4. Ostinpa just prismasta samanlaiset hanskat kalastusta varten. Eipä ollut hintakaan yli kymmentä euroa. Tosin ne ei ollut designia, mutta taatusti lämpöisemmät!

  5. Tuossa yhdet Jalpurin mainitsemat kapasitiivisia kosketusnäyttöjä varten suunnitellut hanskat: http://www.dotsgloves.com/

    joskin henk.koht en moisia tarvitsisi 😛 ei ole ollut niin kylmää päivää, ettenkö olisi hetken ilman hanskoja selvinnyt.

  6. Voisin yhtä hyvin pyytää mummoani kutomaan pilkkihansikkaat, jotka ovat aivan samanlaiset xD

  7. Turhat, oikeasti kylmällä eivät lämmitä tarpeeksi ja jos on niin leutoa että noilla pärjää, pärjää paljain käsinkin.

Comments are closed.