Etre-Touchy-Gloves

Ohhoh, taskussa lojuva, uutuuttaankiiltävä iPhone alkaa piristä ulkosalla kävellessäsi ja vastata pitäisi, mutta lämpötilan hipoessa miinus 40 astetta ei hanskojen poistaminen lämmittämästä käsiä oikein innosta. Minkäs teet kun kosketusnäyttö vaatii paljaan sormenpinnan?

Etre -niminen digitaalikommunikaatioyhtiö on suunnitellut nämä modernin kosketusnäyttökäyttäjän unelmasormikkaat.  Tuotteen sivujen mukaan sormikas on yhteensopiva ainakin PSP:n, Nintendo DS:än sekä muiden käsikonsolien, iPhonen sekä muiden kännyköiden, mp3 soittimien ja nenän kanssa. Ha ha haa. Huumori myy.

touchy

Kuten myös tästä kaaviosta näkee, Etre kosketushanskat päihittävät sekä tavalliset sormikkaat, että kynsikkäät mennen tullen ominaisuuksiltaan. Siksi niistä saakin pulittaa 20 puntaa.

Eihän se kalliilta vaikuta design -vaatekappaleesta, mutta ainakin itse ostaisin tavalliset sormikaat ja nipsaisisin niistä peukalon- ja etusormekärjet irti ja pääsisin samaan lopputulokseen noin 15 puntaa halvemmalla. Mutta kukapa minä olen tuomitsemaan muiden kulutushaluja, ostakaa ihmeessä ennenkuin loppuvat.

Lähde: etretouch.com

Edellinen artikkeliMedia Vehicle – todellisuuksien yhdistäjä?
Seuraava artikkeliTetris-aiheinen tuoli – retroilijan unelma