superkauppa uutiskirje

Mikäli laitteet, gadgetit, design, sekä lifestyle -tuotteet ovat lähellä sydäntäsi, tämä uutinen on juuri sinua varten! Ensi kuussa nimittäin avataan uusi kotimainen verkkokauppa osoitteessa Superkauppa.fi! Superkaupassa tullaan tarjoamaan kiinnostavimpia teknologia-, sekä lifestyle-tuotteita, mukaan luettuna suomen markkinoille kokonaan uusia tuoteryhmiä ja tuotemerkkejä, erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Tilaamalla ennakkoon Superkaupan uutiskirjeen, tai liittymällä Superkaupan Facebook-sivujen faniksi osallistut automaattisesti kilpailuun, jossa arvotaan pääpalkintona 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, ja lisäksi viisi yllätyspalkintoa! Näin varmistat samalla tietenkin myös sen että kuulet ensimmäisten joukossa, kun kauppamme lanseerataan marraskuun puolivälissä! Avajaispäivänä luvassa muiden muassa huimia tarjouksia, joten tätä ei kannata missata!

Mikäli haluat parantaa voittomahdollisuuksiasi, voit myös tilata uutiskirjeen ja tämän lisäksi liittyä kaupan Facebook-sivun faniksi. Näin voittomahdollisuutesi luonnollisesti tuplaantuvat. Voit myös suositella uutiskirjettä kavereillesi, ja jonkun kaverisi voittaessa pääpalkinnon, myös sinä voitat bonuspalkintona 25 euron lahjakortin!

Lisähuomiona mainittakoon vielä, että Superkaupan taustajoukoissa hääräävät samat tekijät, kuin Hilavitkutin-blogissa. Voit siis olla varma että kaupan tuotteiden kiinnostavuus ja näiden laatu on taattu vuosien hilavitkutinkokemuksella!

Linkki Verkkokaupan uutiskirjeen tilaukseen

Superkaupan Facebook-sivu osoitteessa facebook.com/superkauppa

Edellinen artikkeliAnti-gravity juoksumatto antaa juosta kuin avaruudessa
Seuraava artikkeliTestissä Wii Fit Plus -peli