Teetä sormus sormenjäljellä 2

Teetä sormus sormenjäljellä 1

Brent Williams tarjoaa Etsyssä mahdollisuutta teettää kulta- tai hopeasormus, jossa on sormenjälki. Koru toteutetaan siten, että asiakkaalle lähetetään ensin tarvikepaketti, jolla sormenjälki tallennetaan. Tämä laitetaan takaisin tekijälle ja hän käyttää lost wax casting -valutekniikkaa sormuksen valmistamiseen. En nyt äkkiseltään löytänyt tekniikan suomenkielistä nimeä, kertokaahan jos tiedätte, kiitos.

Sormenjälki on tietenkin jokaisella ihmisellä uniikki ja uurteet ovat myös eri syvyisiä. Hyvä idea myös siinä mielessä, jos sormus jatkaa matkaansa sukupolvesta toiselle, sen aiheena on jokin ihmiselle erittäin läheinen ja jokapäiväinen omaisuus, sormenjälki. Täytynee vielä keksiä keino, kuinka sormenjäljen saa otettua toisen huomaamatta, jos aikoo teettää salaa tällaisen 150 dollarin korun kihlattunsa sormenjäljestä. Vai onko parempi antaa oma sormenjälki lahjaksi. Mene ja tiedä.

Edellinen artikkeliParanneltua todellisuutta puhelimella
Seuraava artikkeli3D-netti lähestyy