Yllä olevassa kuvassa on kofeiinimolekyyli. Materiaali on hopea ja hintaa 85 dollaria. Sellaiselle hyvä lahja, joka haluaa pitää rakkaansa eli kahvin lähellä sydäntään. Molekyylikoruja on myös korvakoruina ja kännykkähiluina. Alla pienemmissä kuvissa näkyy vasemmalta oikealle: dopamiini, serotoniini ja jo edellä mainittu kofeiini.

Dopamiini lienee jonkinlainen tunneaine, mutta tietääkseni sen merkitys ei ole tiedemiehilläkään täysin selvä. Serotoniini säätelee ainakin seksihaluja. Ja kofeiini on sama kuin kahvi. Loistelias idea koruiksi.

Lähde: makersmarket.com

Edellinen artikkeliShadyURL tekee URL:eista lyhyitä ja epäilyttäviä
Seuraava artikkeliIhografia on ihoa nipistämällä tehtyjä fontteja

3 KOMMENTIT

  1. ”…Ja kofeiini on sama kuin kahvi…”
    Ei se nyt ihan noin yksinkertaisesti mene, kahvissa taisi olla kofeiinia noin 5% luokkaa, mikä on sekin jo aika paljon. Ja tuokin osuus siis vain kuivasta aineksesta, joka on edelleen vain murto-osa itse juomasta.

    Jokin DNA-ketju voisi olla mielenkiintoinen koruna. 😀

  2. Heinätonttu: Hilavitkuttimessa esiteltiin vuosia sitten jotain ulkolaista firmaa johon lähetetään suupielestä otettu dna näyte pumpulipuikossa, ja sitten jonkin ajan kuluttua saa postissa riipuksen jossa on oma eroteltu dna kiehkura nesteessä lillumassa.. En nyt löytänyt tähän hätään sitä linkkiä.

    Mihin on hävinnyt juttujen yhteydestä ne ’samankaltaisia juttuja’ laatikot?

Kommenttien lisääminen on estetty.