pajatso_mm_kisat
Kuva: Pajatso.fi

Jälleen on tullut se aika vuodesta kun maamme, ja samalla koko maailman parhaat pajatsotaiturit virittävät kolikkosormensa äärimmäiseen iskuun valmistautuessaan marraskuun lopussa Helsingin Kinopalatsissa järjestettäviä pajatson MM-kisoja varten. Tarkalleen ottaen 28.11. pidettävään finaaliin osallistuvat setvitään ensin aluekarsintojen, ja sitten parhaillaan meneillään olevien aluemestaruuskisojen kautta.

Lisää tietoa kisoista Pajatso -kolikkopelin virallisilta kotisivuilta.

Edellinen artikkeliHilavitkutin harrastaa: Moottoripyörä osa 1, alkuinnostus ja autokoulu
Seuraava artikkeliKuva kukkaruukusta, kukkaruukku kuvasta

4 KOMMENTIT

  1. Taitaa mennä omalta osalta kaikki kolikor kouruun 🙂 Onhan noista joskus muutamia senttisiä voiteltu :]

  2. Melkosta paskaa sanon minä. Nykyään Pajatson mm:t ajtetaan jollain uudella tietokonepajatsolla, joten voi olla varma, ettei ainakaan taidolla ole enää asian kanssa mitään tekemistä. En aio osallistua. Toivon, että myös muut boikotoivat uutta pajatsoa.

  3. Käsittääkseni siis entisen kolikko”ruudun” täyttää nyt jokin näyttö. Kun pamauttaa kolikon menemään, oikeasti se lentää mihin sattuu ja näytöllä näkyy muka laskennallisesti mihin se lentää. Tuntumasta ei siis tietoakaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.