Kaikki tietänevät nuo hauskat sormukset tai muut esineet, jotka muuttavat väriään käyttäjänsä ”tunteiden” perusteella. Tällä kertaa Philips hyödyntää tätä vanhaa ideaa uudessa konseptissaan.

Mirror of Emotions Rationalizer koostuu kiposta ja rannekkeesta. Ranneke lyödään käteen kiinni ja se viestittää langattomasti astialle käyttäjänsä tunnetilaa. Näiden tietojen myötä kulho taas muuttaa valo-efektiensä nopeutta, määrää sekä väriä aina pehmeän keltaisesta syvän punaiseen.

Pääasiassa tätä ”tunteiden ilmaisinta” suunnataan sijoittajille, jotka eivät halua tehdä päätöksiä tunteidensa perusteella. Toisaalta astia toimii mielestäni täydellisenä sisustuselementtinä missä tahansa, kuvastaahan se parhaiten omistajaansa. Rannekkeen kantamasta ei ole tietoa, koska konseptitasolla mennään. Kansa päättää näkyykö näitä tulevaisuudessa johtajien pöydissä.

Lähde

Edellinen artikkeliTestissä Dingoo A-320
Seuraava artikkeliPappi siunaa uuden jalkapallokentän