Kaikki tietänevät nuo hauskat sormukset tai muut esineet, jotka muuttavat väriään käyttäjänsä ”tunteiden” perusteella. Tällä kertaa Philips hyödyntää tätä vanhaa ideaa uudessa konseptissaan.

Mirror of Emotions Rationalizer koostuu kiposta ja rannekkeesta. Ranneke lyödään käteen kiinni ja se viestittää langattomasti astialle käyttäjänsä tunnetilaa. Näiden tietojen myötä kulho taas muuttaa valo-efektiensä nopeutta, määrää sekä väriä aina pehmeän keltaisesta syvän punaiseen.

Pääasiassa tätä ”tunteiden ilmaisinta” suunnataan sijoittajille, jotka eivät halua tehdä päätöksiä tunteidensa perusteella. Toisaalta astia toimii mielestäni täydellisenä sisustuselementtinä missä tahansa, kuvastaahan se parhaiten omistajaansa. Rannekkeen kantamasta ei ole tietoa, koska konseptitasolla mennään. Kansa päättää näkyykö näitä tulevaisuudessa johtajien pöydissä.

Lähde

Edellinen artikkeliTestissä Dingoo A-320
Seuraava artikkeliPappi siunaa uuden jalkapallokentän

5 KOMMENTIT

  1. Tuo idea olisi töissä hyvä. Huoneen oven vieressä olisi näyttö, joka olisi tuollaiseen rannekkeeseen yhteydessä. Näytössä sitten lukisi tyyliin ”Armoton ketutus käynnissä. Parasta jos palaat asiaan myöhemmin”

  2. Mulle heti tollanen! Aargh! Taas tuli ostettua Nokiaa!

    Mut ei tota kukaan kehtaa käyttää, vähän kuin istuisi ”totuuden hetkessä” vapaaehtoisesti.

  3. Jos joku voisi vielä perustella/todistaa miten tunteet voi tulkita? Pystyykö tietokone tulkisetsemaan/analysoimaan tunteita? Ehkä pulssin ja aivokäyrän perusteella pystyy joitakin asioita erottelemaan hyvin alkeellisesti. Mutta tää kyseinen rannekke-lamppu vaikuttaa niin huuhaalta, että jotain rajaa.

  4. Löisin kulhon olohuoneeseen pöydälle ja rannekkeen koiraan kiinni. Siinä sitä olis vieraille pällisteltävää. Jos siis olis olohuone. Tai edes se koira.

  5. Jos olisi rahaa, laittaisin koko talon täyteen tommoisia valoja. Ei noita kuppeja vaan sen sisällä olevia valoja. Olisi erittäin hienoa kun suuttuu on iloinen jne. Aina talon väri muuttuisi. Ei tarvitsisi tapetteja vaihtaa koskaan!

Kommenttien lisääminen on estetty.