Ja jälleen on tullut aika esitellä lisää uusia, maanmainioita bloggaajiamme! Tällä kertaa esittelyvuorossa ovat seuraavat arvoitetut herrasmiehet:

hannu leinonen
Hannu Leinonen

Hannu Leinonen on 25-vuotias mies Oulusta, joka valmistui viime vuonna Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta tradenomiksi. Hannun kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tekniset vempeleet kaikissa muodoissa. Erityisen kiehtovana hän pitää vanhaa teknologiaa ja prototyyppejä, jotka osoittavat esihistoriallisten insinöörien luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Yhdeksi lempilaitteekseen Hannu mainitsee Playstation 3:n joka toimii olohuoneessa pelaamisen lisäksi kotiteatterin sydämenä. Muita käytössä olevia vimpaimia mainitakseen häneltä löytyy mm. Nokian N96 sekä Acer Aspire One ja Combaq Mini -miniläppärit

Petri Hurme
Petri Hurme

Kaikenlainen rakentelu, arkkitehtuuri, design ja taide ovat aina kiehtoneet pienen pojan mieltä. Designin yhdistyessä uusimpaan teknologiaan päästään Petrin mielenkiinnon kohteiden erityiselle osa-alueelle. Visuaalinen kulttuuri on kuitenkin vain kiinnostuksen toinen puoli: erilaiset soittimet ja musiikilliset vempaimet ovat aina olleet varsin lähellä hänen sydäntään. Jos jostain lähtee ääntä, sillä voi tehdä musiikkia.
Kaikkien laitteiden teknisen puolen Petri jättää siitä enemmän kiinnostuneille, tärkeintä hänelle on se mitä milläkin hilavitkuttimella voi tehdä. Sama se mitä ohjekirjassa lukee: vanhasta tietokoneen rungosta on tullut rakenneltua tölkkiautomaatti ja kenties pesukoneestakin saisi kunnon rumpukoneen.
Koulutuksen puolelta Petriltä löytyvät tuoreet medianomin paperit taskusta ja lukio kummittelee jossain taustalla. Kotiseutuna on tällä hetkellä Kouvostoliiton jylhät maisemat.

esamatti käkelä
Esamatti Käkelä

Esamatti Käkelä on parikymppinen epämääräisiä keikkatöitä tekevä, maamme toisiksi vanhimpaan kaupunkiin majoittunut opiskelija. Harrastuksinaan radioamatööritoiminta, tietokoneet ja satunnainen kuntoilu. Yleisesti ottaen kaikki teknologiaan liittyvä liippaa läheltä sydäntä, mutta tärkeimpinä hänen mielenkiintonsa kohteina voitaneen listata avoin lähdekoodi, erilaiset ekologista jalanjälkeä minimalisoivat hilavitkuttimet sekä tietenkin täysin turhat innovaatiot. Kohtalaisen laajasta leluvalikoimasta nimettäköön PS2, miniläppäri sekä pari radioamatööriradiota.

Tässä siis jälleen esittelyt tällä kertaa. Lisää bloggaajaintroja luvassa taas lähipäivinä. Lue sillä välin myös Hilavitkuttimen uudet bloggaajat, osa 1

Edellinen artikkeliRobotti osaa napata pallon ilmasta
Seuraava artikkeliMicrosoft Courier Tablet-tietokone

8 KOMMENTIT

 1. mitäköhän tällekkin blogille tapahtuu kun tulee näin paljon lisää uusia kirjoittajia

 2. Itse ainakin otan avosylin vastaan uudet bloggaajat. Juttujen taso kun on pysynyt korkeana, ja nyt niitä tulee entistä useammin.

  Ainoa mitä kaipaan, on persoonallisempia kirjoittajia, nyt on kaikilla niin samanlainen tyyli… 🙂

 3. Vahvistan Nimettömän puheet. Bloggaajia ei tekstin perusteella erota toisistaan. Olkaa rohkeampia käyttämänne kielen kanssa ja älkää arastelko kertoa omia mielipiteitännä. Siitä ainakin minä pidän. Tervetuloa.

 4. Nimetön ja mielipideasia: Olen täysin eri mieltä! minun mielestäni niin uudet, kuin vanhatkin bloggaajat tekevät loistotyötä, eikä tällaisen vempaimista kiinnostunut löydä mielenkiintoisempaa uutislähdettä suomesta edes rahalla! (unohtiko joku muuten taas että kyseessä on lukijoille ilmainen sivusto, jota pidetään yllä harrastelijavoimin? Pieni kiitos olisi siis paikallaan)

  Sen sijaan jaksan kyllä hämmästella kommenttien jatkuvaa huonoa tasoa. Onko niin että suurimmalla osalla lukijoista ei ole mitään näkemystä, tai mielipidetta ja sitten kun on pakko jotain kuitenkin avautua, niin sitten vaan yritetään keksiä jotain marmattamista?

  Omasta puolestani tahtoisin edellisistä poiketen vielä kiittää ja kumartaa syvästi kaikille Hilavitkuttimen bloggaajille, keep up the good work!

 5. ^Eihän nimetön heitä yhtään haukkunut tai valittanut mistään, hän kehui heitä kertomalla, että juttujen taso on pysynyt hyvänä ja rohkaisi heitä kirjoittamaan vapaammin, jotta he eroaisivat toisistaan.

  Luulisi että se olisi helpompaa kirjoittajillekin kirjoittaa vapaatyylisesti kuin kankean virallisesti. Ilmainen sivusto kun on.

  Taidat itse vain marmattaa turhasta ;P

  Kiitokset kuitenkin uusille bloggaajille kaikista uusista kirjoituksista, näitähän on sen verran monta että voi vähemmän kiinnostavat aiheet skipatakin 😀

 6. Hei kaikille ja kiitos rakentavasta palautteesta. Itse ainakin henkilökohtaisesti pyrin pitämään kirjoitukseni sopivan lupsakkana kuitenkaan eksymättä liian kauaksi aiheesta.

  Tähän tosin pyrkivät kaikki muutkin, joten tämä osaltaan aiheuttaa tätä ns. massan hukkumista ja kun aiheet, joista kirjoitellaan silloin tällöin ovat kuitenkin ihan oikeita ilmiöitä ja asioita on hyvä pitää tekstin sisältö asiapainotteisena. On nimittäin varmasti niin, että ns. vielä vapaampi kirjoitustyyli saattaisi jotakuta ärsyttää ja itse juttujen taso voisi kärsiä tästä.

  Kirjoittaminen on siis jatkuvaa tasapainoilua näiden asioiden välillä.

  Terveisin yksi uusista kirjoittajista

Kommenttien lisääminen on estetty.