Ja jälleen on tullut aika esitellä lisää uusia, maanmainioita bloggaajiamme! Tällä kertaa esittelyvuorossa ovat seuraavat arvoitetut herrasmiehet:

hannu leinonen
Hannu Leinonen

Hannu Leinonen on 25-vuotias mies Oulusta, joka valmistui viime vuonna Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta tradenomiksi. Hannun kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tekniset vempeleet kaikissa muodoissa. Erityisen kiehtovana hän pitää vanhaa teknologiaa ja prototyyppejä, jotka osoittavat esihistoriallisten insinöörien luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Yhdeksi lempilaitteekseen Hannu mainitsee Playstation 3:n joka toimii olohuoneessa pelaamisen lisäksi kotiteatterin sydämenä. Muita käytössä olevia vimpaimia mainitakseen häneltä löytyy mm. Nokian N96 sekä Acer Aspire One ja Combaq Mini -miniläppärit

Petri Hurme
Petri Hurme

Kaikenlainen rakentelu, arkkitehtuuri, design ja taide ovat aina kiehtoneet pienen pojan mieltä. Designin yhdistyessä uusimpaan teknologiaan päästään Petrin mielenkiinnon kohteiden erityiselle osa-alueelle. Visuaalinen kulttuuri on kuitenkin vain kiinnostuksen toinen puoli: erilaiset soittimet ja musiikilliset vempaimet ovat aina olleet varsin lähellä hänen sydäntään. Jos jostain lähtee ääntä, sillä voi tehdä musiikkia.
Kaikkien laitteiden teknisen puolen Petri jättää siitä enemmän kiinnostuneille, tärkeintä hänelle on se mitä milläkin hilavitkuttimella voi tehdä. Sama se mitä ohjekirjassa lukee: vanhasta tietokoneen rungosta on tullut rakenneltua tölkkiautomaatti ja kenties pesukoneestakin saisi kunnon rumpukoneen.
Koulutuksen puolelta Petriltä löytyvät tuoreet medianomin paperit taskusta ja lukio kummittelee jossain taustalla. Kotiseutuna on tällä hetkellä Kouvostoliiton jylhät maisemat.

esamatti käkelä
Esamatti Käkelä

Esamatti Käkelä on parikymppinen epämääräisiä keikkatöitä tekevä, maamme toisiksi vanhimpaan kaupunkiin majoittunut opiskelija. Harrastuksinaan radioamatööritoiminta, tietokoneet ja satunnainen kuntoilu. Yleisesti ottaen kaikki teknologiaan liittyvä liippaa läheltä sydäntä, mutta tärkeimpinä hänen mielenkiintonsa kohteina voitaneen listata avoin lähdekoodi, erilaiset ekologista jalanjälkeä minimalisoivat hilavitkuttimet sekä tietenkin täysin turhat innovaatiot. Kohtalaisen laajasta leluvalikoimasta nimettäköön PS2, miniläppäri sekä pari radioamatööriradiota.

Tässä siis jälleen esittelyt tällä kertaa. Lisää bloggaajaintroja luvassa taas lähipäivinä. Lue sillä välin myös Hilavitkuttimen uudet bloggaajat, osa 1

Edellinen artikkeliRobotti osaa napata pallon ilmasta
Seuraava artikkeliMicrosoft Courier Tablet-tietokone