GreenRutelidae

Taiteilija Mike Libby kerää hyönteisiä, yhdistää niihin vanhoja kellon osia ja tekee taidetta. Libby on saanut inspiraationsa tieteiskirjallisuuden kuvitelmien ja todellisuudessa rakennettuista hyönteismäisistä roboteista. Koska muotoilijat ja insinöörit ottavat nykyään yhä enemmän mallia luonnosta, haluaa Libby leikitellä ajatuksella kellokoneistollisista hyönteisroboteista. Hyönteiset teoksiinsa Libby kerää ympäri maailman, eikä käytä teoksissaan uhanalaisia lajeja.

Voiko kuolleita eläimiä tai hyönteisiä hyödyntää taiteena on taas asia, joka jätetään kysymättä. Moraalisia seikkoja ajattelematta Mike Libbyn luomukset ovat todella hienoja, mutta ehkä hieman kalliita kirjahyllyn koristeeksi.

Hyvin clock-/steampunk-henkisiä teoksia voi tarkastella ja ostaa täältä.

Edellinen artikkeliTestissä Braun Oral-B Professional Care 3000 sähköhammasharja
Seuraava artikkeliArial versus Helvetica