Hilavitkuttimen uudet bloggaajat esittelyssä, osa 1

Muutama viikko sitten julkaisin blogissamme ilmoituksen, jolla haimme joukkoomme uusia tekniikasta, laitteista ja ajankohtaisista ilmiöistä kiinnostuneita bloggaajia. Ilmoituksen herättämä kiinnostus ylitti kaikki odotuksemme ja olemme tämän julkaisun jälkeen saaneet joukkoomme  jopa 14 uutta, toinen toistaan pätevämpää kirjoittajaa!

Koskapa uusia kiinnostavia kirjoittajia on useita, päätimme julkaista sarjan, jossa esittelemme uudet loistavat bloggaajamme kolmen henkilön ryhmissä. Näin lukijoilla on mahdollisuus saada hieman parempi kuva uusista kirjoittajistamme, taustoista, sekä kiinnostuksen aiheista. Tässä siis vuorossa ensimmäinen esittely, jossa uusien bloggaajien omin sanoin kirjoittamia kuvauksia itsestään.

teemu laurila
Teemu Laurila

Teemu Laurila on 18-vuotias opiskelija Kirkkonummelta. Tällä hetkellä Teemu opiskelee Helsingissä ja tarkoituksena on saada lakki ensi kevään aikana. Tämän jälkeen tiet vievät ensisijaisesti kauppakorkeakouluun tai journalistiseen koulutukseen. Teemu on kiinnostunut lähes kaikesta tekniikkaan liittyvästä, joten artikkeleiden skaala on laaja. Erityisen kiinnostavaksi Teemu kokee kuitenkin kaikki tekniikan ja fysiikan lakien äärirajoilla liikkuvat tuotokset. Omia vempeleitä ja härveleitä Teemulta löytyy seuraavasti: pöydällä on hajonnut N95 ja Lenovon läppäri. Taskusta löytyy uusi Nokia 5800 XM ja olohuoneesta Playstation 3. Kulkuvälineenä pihalla on vanha ja luotettava(?) Bemari.

kati vaittinen
Kati Vaittinen

Kati Vaittinen on lähinnä pelaamiseen, sarjakuviin ja tietokoneisiin hurahtanut nainen Tampereen lähimaastosta. Atk-alan koulutuksen omaava Kati on tällä hetkellä työtön ja hyödyntää aikaansa kirjoittamalla blogeihin, ylläpitäen vieraita kieliä sekä tietenkin pelaamalla. Kotoa löytyy Wiin lisäksi Nintendo DS, joilla peliaikaa kertyy lähes päivittäin. Lisäksi Kati piirtelee epäsäännöllisen säännöllisesti oman elämänsä sarjakuvaa osoitteessa sunnikka.vuodatus.net

mikko kasanen
Mikko Kasanen

Mikko Kasanen on erikoinen persoona jonka mielenkiinnon kohteet vaihtelevat laidasta laitaan, eli on vaikea nimetä jotain erityisen mielenkiintoista aiheenalaa. Ensimmäiset sulakkeet Mikko poltti jo 4-vuotiaana asuessaan Helsingissä ja kuvitellessaan että hän saa rakennettua ”sähkölegoja” yhdistämällä jalkalampun johdon ja rakentamansa Lego-auton. Hilavitkuttimet ovat siis olleet veressä aina. Nykyään haaveena on oman drift-auton rakentaminen ja jossain vaiheessa tällä näyttävän sivuluisun hallitseminen. Tällä hetkellä Mikko opiskelee tietojenkäsittelytieteitä Kuopion yliopistossa ja asuu yhdessä avopuolisonsa Kaisan kanssa. Ulkomaat ja kulttuurit kiehtovat Mikkoa, ja viime kesän Mikko asuikin puolisonsa kanssa Laosin pääkaupungissa Vientianessa molempien suorittaessa harjoittelua YK:n FAO:lla. Mikon reissublogin viime kesältä löytää osoitteesta mualimanlaidalla.blogspot.com ja tarvittaessa Mikkoon saa yhteyden sähköpostin kautta kasanen.mikko[at]gmail.com.

Tässä siis esittelyt tältä erää – lisää on luvassa lähipäivinä! Myös myöhään heränneille tiedoksi: kirjoittamaan pääsee edelleenkin mukaan. Yhteyttä vaan tänne suuntaa, osoitteeseen erkki[at]hilavitkutin.com mikäli kiinnostus on heräillyt näin hiljakseen!