Isänmaallisuus on pääasia siis pää-asia

Kiinan kansantasavallan perustamisen 60-vuotisjuhla on tulossa ja meininki on sen mukaista. Zhengzhou on Henanin provinssin pääkaupunki ja siellä voi hankkia kuvan mukaisen Tiananmeren aukion kuvan takaraivoonsa. Tarvitaan vain näppärä parturi ja hieman väriä, niin johan syntyy kuva tästä Kiinan rauhaa rakastavan hallituksen pääkallopaikasta, jossa mitä ilmeisimmin sallitaan asianmukainen juhliminen tuona 60-vuotisjuhlapäivänä, eli 1. päivänä lokakuuta. Kiina wikipediassa.

Kampauksesta vielä sen verran, että tuo lippu on mielestäni se joka kruunaa kaiken. Saa jopa minut harkitsemaan tuollaisen hankkimista. Mutta luulen, että siniristilippu saattaisi antaa vääränlaisen kuvan kampauksen omistajasta. Mistä kummasta se johtuu, että Suomen lipun ”hihakäyttöön” liittyy negatiivisia mielikuvia. En tiedä. Lippuhan on hieno ja kuvastaa mm. Kalevalalaisia arvoja.

Lähde: www.littleoslo.com

Edellinen artikkeliNokia N900 Maemo -kännykän esittelyvideo
Seuraava artikkeliEnsimmäinen käytännöllinen lentoreppu?

5 KOMMENTIT

  1. Jos nyt ymmärsin pohdintasi, niin syyhän on mielestäni selvä. Suomenlipun ja Suomileijonan käytön vaatetuksessa ym. ovat skinit pilanneet muilta.

  2. Jos ihan tarkkoja ollaan, Tian’an men on juurikin tuo kyseinen portti kiellettyyn kaupunkiin. Ja sillä ei ole muuta tekemistä nykyisen hallituksen kanssa kuin arvoisan puhemiehen kuva oven yläpuolella ja se, että rakennus valittiin aikoinaan uuden Kiinan vaakunaksi. 🙂

  3. Itse olen käynyt kyseisessä paikassa.
    Pekingissä sijaitsee ja on portti kiellettyyn kaupunkiin.

  4. ”Suomen lippu takaisin suomalaisille”:n kanssa ihan samaa mieltä. Kumma kun nykyään joutuu häpeämään suomen lipun käyttöä, kun kuulapäät ovat pilanneet sen maineen.

Kommenttien lisääminen on estetty.