500bhp Millyard Viper V10 voisi olla näpäkkä kauppakassi

Allen Millyard on rakentanut tämän Millyard Viper V10 -moottoripyörän. Moottorina on arvatenkin Dodge Viperin 8-litrainen V10, joka tuottaa vaatimattomat 500 hevosvoimaa. Kuten videolta voi huomata, äänet ovat melko jykevät ja ajoasento melko moottorin päällä makaava. Hienoa on, että fillari on saatu myös rekisteriin. Se tuo mielestäni huomattavasti lisäpisteitä, kuin jos tällä voisi huristella vain pellolla.

Tarkalleen ei ole tietoa, kuinka paljon pyörän tehopaino-suhde on verrattuna Dodgen vastaavaan, mutta kyllä tämä varmasti ihan sopivasti kiihtyy. Tosin kiihdyttelyt kannattanee tehdä motarilla, sillä hirveän nopeat väistöliikkeet lienevät vaikeita. Tarinaa pitäisi olla lisää syyskuun 2:sen Motorcycle News -julkaisussa, jos satutte jostain saamaan käteenne.

Lähde: www.motorcyclenews.com (via www.mobilemag.com)

Edellinen artikkeliOnko tässä naurettavin koiran asuste ikinä?
Seuraava artikkeliSpiderbot-robotti etenee kattoon ampumiensa lonkeroiden varassa

17 KOMMENTIT

 1. Melkoinen laitos.. Olisi mielenkiintoista tosiaan nähdä suoritusarvoja. Suoralla varmaan aikas nopea mutta kurveissa voi olla mielenkiintoinen laite.

 2. Näin tästä videon pari viikkoa sitten ja joku oli kommentoinut osuvasti: ”Ohittaa minkä tahansa – paitsi huoltoaseman.” 🙂

 3. elikkä siis moottori johon on kiinnitetty pyörät! mahtaa polvet palaa tehokkaasti kun pakosarja hohkaa…

 4. Ääniraita taisi joo olla ruohonleikkurista… Entiedä oliko se väri vai tiukkaasuinen kuski minkä takia ei kyllä pärjää Boss Hossille äijä asenteessa

 5. ”jykevät äänet” 😀

  meiän mummon vanha pesukonekin pitää jykevämpää ääntä

 6. Tuolta Boss Hoss sivuilta:

  ”and first gear is good for up to 80 mph”

 7. Perus Amerikkalainen viritelmä. Kulkee jotenkin suoralla, mutta kun tulee ensimmäinen mutka niin se on mettässä koko peli.

 8. Viimeisin kommentti on kyllä harvinaisen totta. Nuot v8 ja v10 ja ylipäätään älyttömän isolohkoiset moottoripyörät ovat ihan yhtä naurettavia kuin monster-autot. Paljon ”munaa” mutta ei tyyliä. Tällainen on varmasti hauska rakentaa, mutta jos oikeasti haluaa mennä lujaa niin suuntana on Ducati tai Hayabusa

 9. Boss Hoss on jo tehty joten tämä laite ei ole kiinnostava. Mielenkiintoisempaa olisi nähdä millaisiin suorituksiin on päästy sähkökäyttöisten moottoripyörien saralla.

Comments are closed.