X-Ray Umbrella kierrättää röntgenkuvat

Anastacia Spada ideoi ja toteutti tämän röntgenkuvia ovelasti kierrättävän sateenvarjon. Golf-sateenvarjon kokoinen vedenpidike vaati 24 suuremmankokoista röntgenkuvaa. Kolmesta kuvastaa sommiteltiin ensin kolmionmuotoisen kappaleen pohja, kuvat liimattiin yhteen ja tästä leikattiin sateenvarjon yksi taho. Näitä tehtiin kahdeksan ja ne ommeltiin yhteen. Sitten saumakohtiin tehtiin reiät ja sateenvarjon sangat kiinnitettiin osasiin.

Kenties varjo vuotaa hieman, mutta on ainakin hyvännäköinen. Itsekin olen usein miettinyt kuinka röntgenkuvia voisi kierrättää. Niissä kuvissa on kuitenkin jotain mystistä, jota ei missään muualla näe. Taitaa olla myös niin, että nykyään kuvataan nämäkin diginä ja muovisen vedokset jäävät tekemättä. Vai kuinka, tietääkö joku?

Lähde: www.coroflot.com (via www.inhabitat.com)

Edellinen artikkeliTuotekehittäjäyhteisö HEKE ry työstää kehityskelpoisia ideoita
Seuraava artikkeliFerrabi on Ferrarin ja Trabantin risteytys

5 KOMMENTIT

  1. Diginähän nuo menee nykyään juu, mutta arkistot on pullollaan vanhoja kuvia, jotka voisi mielestäni säilömisajan päätyttyä kierrättää esim. juurikin sateenvarjoiksi. Näiden lisäksi vanhojen pimiöiden nurkissa on vielä yli- ja alivalottuneita kuvia läjätolkulla. Yleensä en sateenvarjoa käytä, mutta jos tuommoisen jostain saisi, niin voisin jopa harkita!

  2. Miettikääpä miltä näyttää, kun kävelee pimeässä tuon kanssa ja alkaa vaikka salamoimaan. 🙂

  3. Perinteisesti röntgenkuvia on kierrätetty rumpukalvoina… ovat jämäkkää muovia, ja hyvännäköiset 🙂 Näin ainakin Turkissa parikymmentä vuotta sitten

Kommenttien lisääminen on estetty.