lautasantenni

Saimme viime viikolla yhteydenoton Helsingin Keksijät HEKE ry -nimisestä nimisestä instanssista, josta toivottiin, että voisimme kertoa heidän toiminnastaan myös Hilavitkuttimessa. Koskapa yhdistyksen toiminta voisi varmasti kiinnostaa montaa sivujamme seuraavaa ”Pelle Pelotonta” ajattelimme, että kyseessä olisi varmasti julkaisemisen arvoinen aihe.

Näin HEKE ry siis itse kertoo toiminnastaan:

”Helsingin Keksijät HEKE ry on ottanut käyttöön salatun ja luottamuksellisen yhteistyöfoorumin keksintöjen, ideoiden ja tuotekehitysprojektien työstämiseen. Foorumi on salattu, koska arvokasta materiaalia ei voi tunnetusti käsitellä julkisesti. Foorumilla voidaan dokumentoida kontribuutiot, jotta varmistettaisiin oikeudenmukainen palkitseminen tärkeiden kontribuutioiden syntyessä.

Monissa tuoteideoissa on kehityspotentiaalia, mutta ne eivät läpäise rahoittajien kriteerejä tai herätä valmistajan kiinnostusta. Yhteistyö tuotekehityksestä kiinnostuneiden kanssa tarjoaa potentiaalia sisältäville ideoille mahdollisuuden jalostua kollektiivisen työstämisen tuloksena.

Helsingin keksijöiden yhteistyöforumilla suomalaiset tuotekehityksestä kiinnostuneet voivat jakaa omia ideoita tuotekehitysyhteisön työstettäväksi tai osallistua foorumilla oleviin projekteihin. Oman projektin käynnistämiseksi pitää ottaa yhteytttä HEKEn jäseniin. Käytetty ohjelmisto on suomalaisen Collaboratumin cAme7, joka on kirjoittamiseen ja tiedostojen jakamiseen suunniteltu taulukkomuotoinen yhteistyöohjelmisto.

Lisätietoja: [email protected], www.heke.fi

Edellinen artikkeliID Guard Stamp -leimasin suttaa henkilötiedot helposti
Seuraava artikkeliAnastacia Spadan X-Ray Umbrella kierrättää röntgenkuvat